İYİ Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, Genel Başkanları Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100 bin imza kampanyasına imzasını verdi.

Sabah mesai saatinin başlamasıyla birlikte Onikişubat İlçe Seçim Kurulunda hazır bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, 100 bin imza kampanyasına imzasını attı ve tüm Kahramanmaraşlılara davette bulundu.

İmza kampanyasının bir demokrasi mücadelesi olduğunu vurgulayan Meşe; “Demokrasiye sahip çıkma adına tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimi bağlı bulundukları ilçe seçim kuruluna giderek imza vermeye davet ediyorum.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 20 milletvekilinin grup kararı ile aday olmayacağını 100 bin imza ile aday olacağını daha önceden duyurmuştu. Ancak sabahın bu saatlerindeki ilgiye bakarsak, 100 bin değil milyonlarca imza toplayacağız.

25 Haziran’da Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız, İYİ Parti ülkemizin üzerine güneş gibi doğacak” dedi.

MÜFTÜLÜK MEYDANINI DOLDURACAĞIZ

Meşe, imza çağrısının ardından yarın saat 11’de Müftülük Meydanında Genel Başkanları Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge hemşehrilerini davet ederek: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i en iyi şekilde ağırlayalım. Tüm halkımızı bekliyoruz. Kahramanmaraşlı, misafirperverliğini gösterecek” diye konuştu.