Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, haziran ayındaki yerel seçimlerde il, ilçe, kadın, gençlik kolları ve belediye başkanlarıyla el ele verip CHP’yi Adana’da birinci parti yapacaklarını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan, Kadir Özdemir ve Türkan Eşli, CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut’u ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Karalar ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Bulut, Adana’da örgütlerden gelen üç belediye başkanının örnek hizmetlere imza attığının altını çizdi. Bulut, haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde, CHP’li belediyelerin halka sunduğu örnek hizmetlerin seçim sonucunu olumlu yönde etkileyeceğini söyledi. CHP’yi Adana’da birinci parti yapma iddiasında olduklarını vurgulayan Bulut, bu hedefin gerçekleşmesi için gerekli zeminin var olduğunu kaydetti.

İl başkanlığının çok meşakkatli bir görev olduğunun altını çizen Başkan Zeydan Karalar ise Bulut’a ve yönetimine başarı dileklerini iletti. Birlik, beraberlik mesajları veren Başkan Zeydan Karalar, 40 yıldır CHP’nin başarısı için emek verdiğini belirterek, “40 yıldır CHP’nin başarısı için çalıştım bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Birlik olacağız, bölünmeyeceğiz, parçalanmayacağız ve çok çalışacağız. İnanıp birlik içinde çalışarak başarıya ulaşacağız. Bunları yaparsak başarı kaçınılmaz olur.” şeklinde konuştu.