Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, yeni görevinden dolayı kendisini kutlayan, ziyarete gelen ve tebriklerini ileten kişilere teşekkür ederek, çiçek gönderilmesi yerine toplum yararına çalışan kurumlara bağışta bulunulmasını istedi.

CHP’nin vizyon ve misyonu doğrultusunda halk için halktan yana çalışmalarla gönülleri fethedeceklerini ve bu uğurda zaman kavramı gözetmeyeceklerini dile getiren CHP’nin yeni İl Başkanı Burhanettin Bulut, “Partili partisiz tüm Adana kamuoyunun ilgisine çok teşekkür ediyorum ve bir çağrıda bulunmak istiyorum. İl başkanlığımıza gönderilen çiçekler yerine Türk Eğitim Vakfı (TEV), Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) veya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışta bulunulmasının daha çok önem taşıdığını düşünüyorum. Partimizin ilkeleri doğrultusunda gelecek nesillerimizin eğitim ve sağlığına sunacağımız katkının daha çok önem taşıdığına inanıyorum.” diye konuştu.

Burhanettin Bulut, 2015 genel seçimleri yaklaşırkenB CHP’nin Adana’da en başarılı parti olması için tüm örgütlerle birlikte halkın istekleri doğrultusunda önemli çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.