Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, il teşkilatını partiye yakışır bir yere taşıyacaklarını söyledi.

Bulut, il başkanlığının yeni yerine taşındıktan sonra bir proje üretim merkezi haline getirileceğini söyledi. Bulut, “İl Başkanlığımız bir AR-GE merkezi gibi çalışacak, akademisyenlerle, emek ve meslek odalarıyla, sivil toplum örgütleriyle birlikte projeler üretip, Adana’nın gelişimine katkı koyacağız.” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımının ardından ilk olarak il başkanlığını daha ferah bir yere taşımak istediklerini belirten Bulut, alternatiflerin değerlendirilmesinin ardından il başkanlığı için Ziyapaşa Bulvarı’nda yeni bir bina kiralandıklarını belirten Bulut, mevcut binanın günün koşullarında ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle yeni yere taşınacaklarını vurguladı.

Yeni binada başlatılan tadilatın çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını aktaran Bulut, “Partililerimize daha iyi hizmet vermek ve önümüzdeki genel seçimlere daha iyi koşullarda hazırlanabilmek için il başkanlığımızı yakın zamanda taşıyacağız. Mevcut binamızı da Seyhan İlçeye vereceğiz.” diye konuştu.