Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç’tan memleketlisine; Bana verdiğiniz oy, kendinize verdiğiniz oydur!

24 Haziran’da yapılacak baskın seçime kısa süre kala bölge halkıyla çarşıda, pazarda iç içe olan ve yöre insanının her derdine derman arayan CHP’nin çalışkan ismi Ali Öztunç, bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kahramanmaraşlılara önemli bir mesaj verdi.

Seçim maratonunda son iki güne girilirken tedbiri elden bırakmayan ‘Atom Karınca’ bugün de Türkoğlu İlçesinde esnaflarla bir araya geldi. Pazarcık bölgesi köylerini de tek tek gezen Öztunç, yoğun ilgi gördüğü memleketlisinden hizmet için bu coşkuyu sandığa yansıtmalarını istedi. Geçmiş seçimler sonrası seçilen vekillerin işleri bitince halka mesafeli durmasına ve tepeden bakmasına sitem eden Öztunç, şunları söyledi;

“KİBİRLİ VEKİLLERDEN HAYIR GELMEDİ, GELMEZ!”

“Dar seçim takvimine rağmen şehrimizin her bir köşesine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün de Türkoğlu ve Pazarcık’ta insanımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik, dertleştik, çözüm önerilerimiz üzerine konuştuk. Seçimlere artık 2 gün gibi kısa bir süre kaldı. Ben yurttaşlarıma gittiğim her yerde şunu belirtiyorum; her şey sizin elinizde ya Kahramanmaraş’a hizmet edenleri ya da Ankara’ya gidip sadece el kaldıran ve halkın sorunlarını kendine zul görenleri vekil seçeceksiniz. Vatandaş ulaşabildiği zaman beni özel işleriniz için rahatsız etmeyin diyerek tersleyen, gördüğü zaman size sırtını dönen kibir sahibi vekilden bu memlekete hayır gelmedi, gelmez.”

“DAHA BÜYÜK İŞLER BAŞARMA ZAMANI”

Kahramanmaraş’ta herkese hizmet edebilecek, her daim ulaşabileceğiniz bir kardeşiniz olarak oylarınızı istiyorum. Bana 3 yıldır rozetsiz vekil diyorsunuz. Rozetim olmadığı halde bu topraklara hizmet aşkıyla yıllardır elimden geleni yaptım. Şimdi mazbatayı alıp daha büyük işler başarma zamanı. Kahramanmaraşlı hemşerilerimin çalışkan, dürüst ve kendileri gibi olan adaya destek olacaklarına yürekten inanıyorum. Bana verdikleri her oy, bir nevi kendilerine verdikleri oydur.”