Bursa’nın Mudanya ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı, parti içi eğitim programı olan Parti Okulu kapsamında, kırsal bölgede yer alan 21 öğrenciyi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ile buluşturdu.

'Mekanik Grup' adlı projelerini gerçekleştirmek üzere Filiz Ağcihan danışmanlığındaki CHP’li üyelerden Aygül Çığ, Mustafa Doğan, Doğan Pala, İbrahim Kaya ve Fethi Yağcı’dan oluşan proje grubu, Mudanya’nın Dereköy ve Has mahallelerinden katılan 21 çocukla Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti. CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı, Mudanya Belediye Meclis üyeleri Mahmure Uçar ile Metin Uyanık ve gönüllü hemşire Asuman Çölek’in de eşlik ettiği ziyarette, 14 farklı alanda 250’ye yakın deney düzeneği ile hizmet veren merkez, öğrencilerin ilgisini çekti. Soyut kalan kavramların uygulamalı düzenekler üzerinden daha net anlaşılmasını sağlayan öğrenciler, ilgi duydukları konularla ilgili de deney yapmayı ihmal etmedi.

Partililer, sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, geziye katılım sağlayan Dereköy ve Has mahalledeki öğrencilere hikaye kitapları dağıttı.