Ünal Ateş'ten 23 Nisan Kutlaması

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramın 100’ncü yılı olmasının ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Ateş, bugün çocuklara baktığında gelecekle ilgili umutlarının daha da yeşerdiğini dile getirdi.

Ateş: “Saygıdeğer basın mensupları çok kıymetli hemşerilerim küçük hanımefendiler beyefendiler ulusal egemenliğimizin 100. Yılını kutluyoruz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun dünyada ilk ve tek olan ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen bu bayram 100. yılında ap ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimiz ulusal egemenliğimiz Siz kıymetli küçük hanımefendilere beyefendilere emanettir. “

EVLERİMİZİ 23 NİSAN COŞKUSUNUN KUTLANDIĞI ALANLARA ÇEVİRİYORUZ

Ünal Ateş, her türlü olumsuzluğa rağmen mücadelelerinin devam ettiğini ifade ederek, evleri, balkonları, 23 Nisan coşkusunun kutlandığı alanlara çevrildiğini dile getirdi. Ateş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her türlü olumsuzluğa her türlü kötü koşula rağmen Bizler mücadelemizi ve laik Cumhuriyetimizi Yaşatmaya Ant içtik.

Bugün çocuklarımıza baktıkça gelecek ile ilgili umutlarım daha bir yeşeriyor. Tüm dünyayı esir alan coronavirüs belki alanlara çıkmamıza engel oluyor ama sosyal medya dahil kendi evlerimizi apartman larımızı balkon larımızı 23 Nisan coşkusunu kutlandığı alanlara çeviriyoruz.

Sevgili çocuklar geleceğimiz Umudumuzsunuz Hepinizin gözlerinden öpüyor 23 Nisan bayramınızı canı gönülden kutluyorum. “