Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Parti-Okul Çalışma Grubu üyeleri, Samsun'un Havza ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yemek verdi.

Mahalle konağında düzenlenen yemeğe CHP İlçe Başkanı Hasan Topbulut, CHP Belediye Meclis üyeleri Zekirya Ünal ve Necmiye Dilek, Parti Okul Çalışma Grubu Proje Sözcüsü Kemal Zeybek, partililer ve mahalle halkı katıldı. Yenilen yemek sonrasında konuşma yapan Parti Okul Sosyal Etkinlik Proje Sözcüsü Kemal Zeybek halkın her kesimi ile bir araya gelmeyi hedeflediklerini belirterek, "Amacımız halkımız ile bütünleşmek, onların sıkıntılarını yerinde görmek ve partimizin politikaları çerçevesinde politikalar üretmek. Bizler köylüsü kenetlisi demeden bir bütün olarak halkımıza hizmet etme ve halkımız ile bütünleşmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut ise parti bünyesinde oluşturulan 'Parti-Okul Çalışma Grubu' üyeleriyle Güvercinlik Mahallesi'ndeki halk ile bütünleşmek adına yemek düzenlediğini belirterek, "Hazırlanan sosyal projelerle yurttaşlarımız ile bütünleşmek, ülkemizin geleceğini birlikte çizmek adına yola çıktık. Halkımıza yakından dokunan bu proje umarım amacına ulaşmıştır. Böyle önemli bir projeyi hazırlayan ve gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.