AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Kahramanmaraş'ta çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Teşkilatlanmalar tamamen sona ererken, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin makam odasından çıkmadığıda gelen bilgiler arasında yer alıyor. Vatandaşlar ile bir araya gelmeye bile tenezzül etmeyen İl Başkanı, şehrin sorunları ile ilgilenmezken sokağa dahi çıkmıyor. 

Öte yandan iktidara en çok oyu veren şehirler arasında yer alan Kahramanmaraş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gözde şehirleri arasında yer alıyor. AK Parti'ye %70'in üzerinde oy veren Kahramanmaraş hizmeti haketmiyor mu? 

Pandemi döneminde çok ciddi sıkıntılar yaşayan Kahramanmaraş esnafına, moral ziyareti dahi yapmayan İl Başkanlığı puan kaybı yaşamaya devam ediyor. 

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Debgici şu aralar kurumlara müdür atamakla meşgul olurken, parti aktifliğini tamamen kaybetti. 

Kahramanmaraş siyasetinin ağabeyi olarak bilinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın, bu duruma müdahale edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. 

AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre ise Ömer Oruç Bilal Debgici'nin bir dönem daha göremeyeceği belirtildi.