Sosyal medyada çok sayıda kişi sosyal medya üzerinden, 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü Kahramanmaraş'a gelecek olan ve Müftülük Meydanı'nda halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kahramanmaraşlı yöneticileri şikayet ediyor.

Diyarbakır'daki gençlerle buluşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü telefonla arayan ve Kahramanmaraş'a geleceğini söyleyen Cumgurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şehrimize geliyor. Erdoğan, 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta bazı tesislerin açılışını yapacak ve vatandaşlara hitap edecek.

Bu arada Hal Kavşağı'ndan sonra Arsan Kavşağı'nın da uzamasından dolayı tepkili olan vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arsan Kavşağı ile ilgili bir açıklama yapmasını bekleyen vatandaşlar, "İnşallah Cumhurbaşkanı bir şekilde Arsan Kavşağı'nın yapıldığı bölgeye gider" diyorlar.

Kahramanmaraş'ta Üngüt Kavşağı ve Hal Kavşağı ikişer yıl sürmüş ve vatandaşları canından bezdirmişti. Arsan Kavşağı'da 13 ay önce başladı ve en erken iki senenin sonunda bitmesi bekleniyor. Adeta çile yolu haline gelen Arsan Kavşağı vatandaşı canından bezdirmiş durumda.

Vatandaşların Arsan Kavşağı ile ilgili şikayetlerini Cimer yoluyla da duyurduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda bir açıklama yapmasının tahmin edildiği konuşuluyor.