Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. yılında şehrimize gelen Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın şehrimize yatırım sözü vermemesi ve beklentilerle ilgili açıklama yapmaması şehir halkını hayal kırıklığına uğrattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulduğu günden bu yana Ak parti'ye en büyük dsteği veren Kahramanmaraş halkının beklentilerine cevap vermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hızlı tren ile ilgili müjde verdi ancak yaptığı açıklama şaşırttı. Erdoğan açıklamasında Kahramanmaraş gaziantep arasının hızlı trenle birlikte 53 dakikaya ineceğini söyledi. Oysa Kahramanmaraş Gaziantep arası zaten karayoluyla en fazla 40 dakika sürüyordu. Yani hızlı trenle birlikte Kahramanmaraş Gaziantgep arası uzuyordu. Cumhurbaşkanının sözleri danışmanlarının kendisine yanlış bilgi verdiği şeklinde yorumlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kahramanmaraş'a yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanı yhapıldığını söyledi. Ancak Kahramanmaraş havalimanına pek çok defa uçaklar inemiyordu ve çok sayıda uçuş iptal oluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu konuda da danışmanları tarafından yanlış bilgi verilmiş gibiydi.

Kahramanmaraş Halkı şimdi Cumhurbaşkanı'ndan, şehrimizi ziyarete geldiğinde vermediği müjdeli haberleri bekliyor.