MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın bu sene de kışa yol problemiyle girdiğini belirterek, yol konusunda umutların önümüz yaza kaldığını vurguladı. Dedeoğlu, “Hükümet inşallah bu umutları boşa çıkarmaz” dedi.

Kahramanmaraş'a Yakışmıyor  

Kahramanmaraş'ın yol konusunda ortaya çıkan problemlerinin çözüme kavuşturulması gerektiğine işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, üretim ve istihdam konusunda ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan tarım, hayvancılık ve sanayi şehri Kahramanmaraş'a bu yolların yakışmadığını ifade etti. 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda Kahramanmaraş'ın yol problemini yeniden gündeme getirerek, şu şekilde konuştu:

Mağduriyet Sürüyor

“Kahramanmaraş'ımızın ilçelerinden Elbistan, Afşin, Ekinözü, Nurhak, Göksun, Andırın, Türkoğlu, Pazarcık ve Çağlayancerit ilçelerimizin merkez yolları aynı zamanda da merkeze bağlı köy yollarımız maalesef ki, birçoğu yapılmamış, birçoğunda da yama eksiklikleri bulunmaktadır. 

Yazın toz topraktan ve şu anda da girmek üzere olduğumuz kış mevsiminden dolayı o bölgede yaşayan vatandaşlarımız çok büyük bir mağduriyet içerisinde olacaklar. 

Buradan ilgililere sesleniyorum: Kahramanmaraş ve ilçelerinin köy yollarının yapılması noktasında gerekli işlemin yapılmasını özellikle rica ediyoruz.”