MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında iktidarı eleştirdi. Demirkol, bu seçim iktidarın ifade ettiği noktada istikrar seçimi değil, Türk milletinin varlığını ortaya koyacağı bir seçim olacağını kaydetti.

İl Başkanı Fatih Demirkol Niksar ilçe teşkilatında bayramlaşma ve aday tanıtım ziyaretinde konuştu. Terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçlerine ve Suudi Arabistan’da yaşanan ve hayatını kaybeden 717 kişiye rahmet dileyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Demirkol, “Yaşanan terör olaylarında şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diyorum. Bayramı maalesef bayram tadında yaşayamıyoruz. Allah nasip ederse 1 Kasım'da bir seçim yapacağız. Bu seçim iktidarın ifade ettiği noktada istikrar seçimi değil, bu seçim Türk milletinin varlığı, rejimin değişip değişmemesi ile alakalı varlığımızı ortaya koyacağımız bir seçim olacak." dedi.

Bu vatan üzerinde yaptıkları hesaplara ulaşacak zihniyete mahal verilirse ondan sonra hiç kimsenin huzurunun kalmayacağı bir dönem içerisinde olduklarını kaydeden Demirkol, "Ben buradaki arkadaşlarımın hepsi ile siyaseten birlikte görev yaptım. İnşallah bu seçim döneminde bu camia için atan bu yürekleri birleştirdiğimizde ben inanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Tokat’ta hedeflediği noktada birinci parti olma yolundaki en iddialı siyasi partidir. Vatanımıza, milletimize hizmet için ülkenin sıkıntılı günlerinde elimizi taşın altına koymak için bu yola çıktık. Geri sayım başladı, çok kısa bir süre var. Bu zaman zarfında gece gündüz uyumadan var gücümüzle yine çalışacağız ve inanıyorum ki çok daha fazla başarılı olacağız. Başarılı olmak bizim hakkımız. Çünkü bu ülkeye en samimi şekilde hizmet edecek olan MHP’dir.” şeklinde konuştu.