Demokrat Parti (DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, 7 Haziran seçimlerinde bağımsız aday Hasan Subaşı'nı destekleyeceklerini söyledi.

Bıyıklıoğlu, yaptığı açıklamada, Subaşı'nın, 7 Haziran'da 70 bin oy alması halinde Antalya'dan Meclis'e girebileceğini ifade etti. Subaşı'na destek için Manavgat'ta demokratların kalesi olan Taşağıl Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde destek mitingi düzenleyeceklerini belirten Bıyıklıoğlu, ülkenin kurtulması adına 7 Haziran seçimlerinin bir şans olduğunu kaydetti. 28 Şubat mağduriyetiyle iktidara gelen AK Parti'nin bugün kendi vesayetini oluşturarak, ülkeyi totaliterlileştirdiğini ifade eden Bıyıklıoğlu, iç güvenlik paketinin yasalaşmasıyla ülkenin resmen polis devletine dönüştüğünü söyledi.

Dünün asker vesayetini bugün yerini Meclis çoğunluğuna bağlı torba yasaların aldığını belirten Bıyıklıoğlu, "7 Haziran'da, DP 1950 seçimlerinde dediği gibi 'Yeter Söz Milletin' demezsek ülkece vay halimize. İktidar, 15 ayı geçkindir Meclis'te çoğunluk gücüyle çıkardığı antidemokratik yasalarla dün milli irade üstündeki her tür vesayeti bugün kendisi oluşturdu. Ülkemizde 15 aydır yasama, yürütme ve yargı işlemez hale geldi. Milli iradenin sembolü Meclis görevini yapmıyor. Siyaset, tarihin hiç bir döneminde bu kadar dibe vurmamıştı." diye konuştu.