Doğan, partisinin Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde, muhalefet partilerinin 2-3 katı bir çalışma yürüten yapıyla karşı karşıya olduklarını söyledi.

Seçimlere 10 gün kaldığını hatırlatan Doğan, şunları kaydetti:

"Bu günlerde ne yaparsak bu seçimlerin kaderinin engellenmesi anlamında çok önemlidir. Türkiye'de ve Kahramanmaraş'ta bizim rakibimiz muhalefet partileri değil. Muhalefet partilerinin belki 2-3 katı çalışan bir yapıyla karşı karşıyayız. Bu yapı çok örgütlü olduğu için belli bir emir komuta zincirinde de hareket ettiklerinden dolayı çok yoğun bir çalışmanın içerisinde bir anda olabiliyorlar."

"Parelel yapı nedeniyle aileler arasında her gün huzursuzluklar ve kavgalar yaşanıyor" diyen Erkoç, olumsuzlukların önüne geçebilmek için çok daha fazla çalışılması gerektiğini anlatarak, "Bu yapının iç yüzünü ve geri planında neler olduğunu bizim bu son günlerde biraz daha gayret sarf ederek insanlara anlatmamız seçmeni bu konuda aydınlatmamız lazım" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç ise bir ilde olması gereken her türlü hizmetin Elbistan'da olacağını kaydetti.

Elbistan'ın eskiden bir ilçe olduğunu şimdi ise büyükşehirlerin bir merkezi haline geldiğini vurgulayan Erkoç, Elbistan'a çok daha büyük hizmetlerin geleceğini ifade etti.

Elbistan'ın yeni dönemde herkesin gıpta ettiğ ve yaşamak istediği bir yer haline geleceği sözünü veren Erkoç, "Büyükşehir olarak burada projelerimiz var. Elbistan Belediye Başkanımızla ortak bir teleferik projemiz var. Şardağı'nın zirvesine çıkan yolu ve tesisleri yapacak bizlerde teleferiği yapacağız. İnsanlar oradan tüm bölgeyi seyredebileceklerdir" dedi.

Ziyarete, Elbistan Belediye Başkan adayı Durmuş Küçük, İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, belde belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları ile parti yöneticileri eşlik etti.