Başbakan Davutoğlu'nun Kahramanmaraş ziyaretiyle ilgili kentteki bir pastahanede basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğan, Kahramanmaraş'ın AK Parti iktidarları döneminde kamu yatırım ve teşviklerinden fazlasıyla istifade ettiğini, 2004 yılında çıkarılan ve halen yürürlükte olan teşvik yasası ile özellikle sanayi yatırımlarının büyük bir ivme kazandığını belirtti.

İktidarları döneminde eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında ciddi hamleler yapıldığını anlatan Doğan, tarihi yeniden ihya etmek anlayışıyla kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılması için birçok eseri restore edildiğini ifade ederek şöyle konuştu:

"Ülkemizde yaşanan büyük değişim ve dönüşümün lideri kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a halkımız vefa borcunu ödemiş ve 10 Ağustos seçimlerinde Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. Partimizde daha sonrasında dünya siyaset tarihine geçecek bir olgunluk ve vakar içerisinde 1. Olağan Genel Kurulumuz yapılarak Ahmet Davutoğlu Genel Başkan seçilmiş ve kısa süre içerisinde de yeni hükümeti kurarak Türkiye Cumhuriyetinin 26. Başbakanı olmuştur. Dış politikadaki geliştirdiği 'Yeni Türkiye' vizyonuyla ön plana çıkmış, entellektüel birikimi ve yüzünden hiç eksik olmayan tebessümü ile halkın teveccühünü kazanmış bilge bir devlet adamı olan Başbakanımız,  Pazar günü toplu açılış programına katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Şehrimize teşrif edeceklerdir"

Doğan, Davutoğlu başkanlığındaki hükümetin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kahramanmaraş'a büyük yatırımlar yapacağını ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirileceğine inandığını sözlerine ekledi.