Demokrat Parti(DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, ülkenin süratle polis devletine doğru gittiğini, bireyin hak ve hürriyetinin değişik paketlerle kısıtlandığını söyledi.

İç güvenlik paketinin yasalaşmasıyla Türkiye'nin totaliter bir rejime dönüşeceğini belirten Bıyıklıoğlu, 40 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu, ilk defa ülkede böylesi bir durumla karşı karşıya kaldığını kaydetti. AKP hükümetinin cumhuriyetin bugüne kadar tüm kazanımlarını yok etmek için canhıraş şekilde mücadele ettiğini belirten Bıyıklıoğlu, freni patlamış bir kamyon gibi sağa sola çarpmak için yalpalayan bu iktidara iyi bir ders vermek için 7 Haziran seçimlerinin tarihi bir fırsat olduğunu ifade etti.

İç Güvenlik Paketi'nin komisyondan yükselen tüm itirazlara rağmen Meclis İçişleri Komisyonu'ndan geçtiğini hatırlatan Bıyıklıoğlu, "Maalesef AKP hükümeti, çıkardığı antidemokratik yasalarla ülkemizi polis devletine doğru sürüklüyor. Ülkemizin 90 yıllık demokratik kazanımları birilerinin siyasi ikballeri uğruna yok ediliyor. Onun için 7 Haziran seçimleri bu iktidardan kurtulmak için bir fırsat. Aynı zamanda 7 Haziran seçimleri ülkemizin son demokratik seçimi olabilir. Ülkemiz antidemokratik yasalarla Kuzey Kore'ye döndü." diye konuştu.