DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, ülkeyi karanlığa sürüklemek isteyen terör olaylarını kınadıklarını söyledi. Kim tarafından yapılırsa yapılsın terörün insanlık suçu olduğunu belirten Çakmak, insan hayatını yok etmeye yönelik insanlık dışı terör eylemlerini lanetlediklerini kaydetti.

Şanlıurfa Suruç'ta insanlık dışı terör eylemiyle 32 gencin hayatının baharında hayatlarını kaybettiğini ve 100'ün üzerinde gencin de yaralanmasının ülke insanını yasa boğduğunu belirten Çakmak, "Ülkemizi karanlık güçler Ortadoğu'da süren savaşın içine çekmeye çalışıyor. Ülkemizi kan gölüne çevirmek isteyen karanlık elleri ve karanlık düşünleri lanetliyoruz. Karanlık eller ve güçler terörle kardeşi kardeşe düşürmek istiyor. Terörü lanetliyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Adıyaman'da teröristler tarafından açılan ateşle şehit olan Mehmetçiğe Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilediklerini söyledi.

Mehmetçiğe yapılan hain saldırıyı nefretle kınadıklarını belirten Çakmak, insan hayatına kast eden her türlü terörü lanetlediklerini, teröre karşı insanlığın ortak tavır alması gerektiğini ifade etti.