Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Ali Arif Yenipınar ve Yemliha Özşahan getirildi. Ali Arif Yenipınar kimdir? Yemliha Özşahan kimdir?

Ali Arif Yenipınar

18.05.1973 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğretimini Kahramanmaraş’ta tamamlayıp İzmir 9 Eylül İİBF İşletme bölümü 1996 yılı mezun oldu. Kendine ait işletmesinde yönetici olarak görev yaptı. Ak Parti Dulkadiroğlu Kurucu yönetim kurulu başkan yardımcılığı (Dış İşler Başkanı2013) görevini yaptı. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve 3 çocuk babası.

Yemliha Özşahan

01.02.1974 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 2004-2014 yılları arasında iletişim sektörü üzerinde ticaret yaptı. 2013 yılı sonu itibari ile Tekstil Parafin İmalatı sektörüne yatırım yaptı. 2014 yılı itibariyle Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatında Dulkadiroğlu ilçesi bünyesinde 1. Ve 2. Olağan kongreleri süresinde yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. İlçe sekreterliği, Mali ve İdari İşler Birimi Başkanlığı ve Yerel Yönetim Birim Başkanı olarak görev yaptı. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babası.