AK Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye iade-i ziyarette MHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Mustafa Akpınar; “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımızın söylediği gibi Dulkadiroğlu ilçe başkanlığı olarak Recep Tayyip Erdoğan destekleyeceğiz” dedi.

İTTİFAKIN SÜRMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına yaptığı iadeyi ziyarette konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar; “Ömer Oruç Bilal Debgici ve yönetim kurulu üyelerine bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’dan sonra Türkiye çok farklı bir döneme girdi. Özellikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önce ülkem ve milletim söylemi, 15 Temmuz’dan sonra hayata geçti. Türkiye’de milli ve yerli bir ittifak görüşmeleri devam ediyor. Türkiye şu anda Afrin operasyonuna devam etmekte. Genel Başkanımızın dediği gibi ya Afrin yıkılsın ya teröristler yakılsın… Biz Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı olarak inşallah Kahramanmaraş’ta önümüzdeki yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde genel başkanımızın söylediği gibi Recep Tayyip Erdoğan beyi destekleyeceğiz. Bu yerli ve milli olan ittifakın sürmesi için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstereceğiz. Ömer başkanım daha önce bir nezaket gerçekleştirmişti, biz hem iadeyi ziyareti yerine getirmek hem de yönetimine hayırlı olması için buraya geldik” dedi.
 

2019 SEÇİMLERİNDE TÜRKİYE’DE SİYASET FARKLI TELAFFUZ EDİLECEK

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise; “MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mustafa Akpınar ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sevdası Türkiye olan, sevdası Kahramanmaraş olan herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceği siyasi günler yaşıyoruz. Elbette bizler ve siyaset yapan herkes için çok önemli. Tüm Dünya’nın gözü Türkiye’nin üzerindeyken, Türkiye’deki bir takım odaklar Türkiye’nin iç meselesi ne olacak diyerek bekliyorlar. Bu ülkede çok şeyler başarılabileceğini özellikle 15 Temmuz’u milat alarak görebiliyoruz. 2015 seçimlerinden sonra terörle mücadele konusunda Türkiye çok aşamalar kat etti ve terörün kökünü kazınmasında adeta milletimizin tek yumruk oldu. Fırat Kalkanı ve Suriye’de meydana gelen bir takım olaylardan sonra geçen hafta içerisinde de Afrin’de terörü kazımak ve kurutmak için Zeytin Dalı operasyonu şu ana kadar başarılıyla yürütülüyor ve devam edecek. Temennimiz kayıpsız hiçbir ocağımıza ateş düşmeden operasyonun bir an evvel tamamlanması ve amacı Suriye’nin toprak bütünlüğüne müdahale etmeden sınır güvenliğimizi sağlayacak bir barış ortamını tesis etmek. İnşallah önümüzdeki günlerde neticesini hep birlikte alacağız.” Dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Debgici; “ 2019 seçimlerine giderken artık Türkiye’de siyaset farklı bir şekilde telaffuz edilmeye başladı. Bundan 45-50 yıl önce siyasi hareketleriyle bugünkü siyaseti farklı. İnsanlar kol kola beraberce ülkesi için, ili için, ilçesi için birlikte siyaset yapmanın siyasetin etik kuralları içerisinde ahlaklı siyaset yapmanın içerisindeyiz. Başta Dulkadiroğlu ilçemiz adına, şehrimiz ve ülkemiz adına önemli neticeleri beraberinde getirecek. Tekrardan ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’a ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte görüşmeler yapıyorlar. Milli mutabakat dediğimiz milli ittifakı bizlere deklare edecekler. Nasıl olacağına bakacağız. Elbette herkes kendi siyasetini kendi gönüldaşları ile yapacak” dedi.