MHP Bafra ilçe teşkilatı, seçim iletişim merkezini Atatürk Bulvarı Güven Sokak'ta dualarla açıldı.

Açılış konuşması yapan MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, "Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Teşkilatının Seçmen İletişim Merkezinin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 7 Haziran Genel Seçiminde hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde, tek adam diktatörlüğüne dur diyebilmek için hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi saflarına davet ediyor, 'bizimle birlikte yürü Bafra, bizimle birlikte yürü Türkiye', diyorum." dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ise "Bugün burada Başta ilçe başkanımız Hüseyin Acar olmak üzere, açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum. Milletvekili adaylarımız da burada, hepsi birbirinden kıymetlidir. Şimdi Bafra’da bir alışkanlık oluştu. Bazı siyasi partilerin adayların hepsinin bir taraftan ya akrabası ya bacanağı ya arkadaşı Bafralı oldu. Kendileri bir Bafralılık olma peşine düştüler. Bafralıların asıl evladı dururken, Bafra’da çakma akrabalığı getirmeye neden uğraşıyorlar? Onlara inşallah siz, 7 Haziran genel seçimlerinde gereken cevabı, dersi vermiş olacaksınız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüm adayları birbirinden kıymetli ve değerlidir. İşte bir tanesi sizlerin büyüttüğü, sizlerin yetiştirdiği, Bafra’nın Türk demokrasisine armağan ettiği, kıymetli Hüseyin abimiz, Hüseyin Edis bey, sizlerin huzurundadır." diye konuştu.

Çiftçinin, esnafın, memurun, emeklinin her zaman yanında olacaklarını belirten MHP Samsun milletvekili adayı Hüseyin Edis, kadına şiddet konusunda, kesinlikle kadına yapılan şiddeti kendilerinin redettiğini ve taşeron işçiliği ortadan kaldıracaklarını söyledi. Taşeron işçilerin tamamına kadro vereceklerini belirten Edis, emeklinin her zaman yanında yer alacaklarını ve emeklinin her zaman başlarının tacı olduğunu bildirdi.

MHP Samsun milletvekili adayı Hüseyin Edis ise yaptığı konuşmada, "Gerçekten MHP dışında bölgeyi temsil edecek bir başka aday yok. MHP beni ikinci sıradan aday gösterdi. Benim diğer adaylardan bir farkım var. Gerçekten bölgenin her zaman yanında yer alan Bafra’nın sorunlarını bilen, çözüm süreci içerisinde mücadele eden bir kardeşiniz olarak, yıllarca mücadele ettim. Bafra’nın uzun bir zamandır, siyasi olarak uzun dönem sahipsizliğini beraber yaşıyoruz. Bafra her zaman siyaseten sahipsizdi. Şimdi tüm sıkıntıları bilen bir kardeşiniz olarak adayım. Her zaman sıkıntıları çözme noktasında sizlerin yanında yer alacağım. Bafra’da her zaman sizlerin içinizdeyim. Biz, göreve başladığımızda milletvekiline rahatlıkla bize ulaşacaksınız. Koşu köyü ve Yeşilyazı köyüne gittim. Dediler ki ‘Bizim topraklarımızı deniz suyu bastı. 'Sorunları anlatmamıza rağmen görmeye kimse gelmedi' dediler. 'Bu alana daha önce DSİ ekibi çalışma yapmak için gelmedi mi?' dedim. Onu ben göndermiştim. Gerçekten tarım arazilerini su bastı, yani deniz suyu o bölgede çiftçilerimizin topraklarını işgal etti. Bu topraklar çok önemlidir. Bugün bu sorun devam ediyor ama Koşu köylü kendi bölgesinden yetişen milletvekilini görmüş değil." şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından MHP Bafra Seçim İletişim Merkezi dualarla açıldı.