MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, 7 Haziran Türkiye için çok önemli olduğunu Türkiye bir uçuruma doğru hızla sürüklendiğini söyledi.

Erbeyin, MHP Denizli Milletvekili Adayı Zafer Kaplan’la birlikte Baklan ilçesinde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi. MHP iktidarında sosyal yardımların artarak devam edeceğine ifade eden Kaplan, AKP'nin milleti kandırıp, tehdit ettiğine dikkat çekerek, şöyle konuştu: “AKP’liler 'Efendim biz iktidardan gidersek, evde bakım parası, engelli maaşı, yaşlılık aylığı gider, siz kaybedersiniz' diyorlar. Allah'tan korkun. Bunu siz cebinizden mi veriyorsunuz? Ahmet Davutoğlu veya Recep Tayyip Erdoğan, bu paraları cebinden verse amenna. Bu devletin verdiği yardımlardır. Seçim beyannamemizde ilan ettiğimiz gibi, ne kadar ihtiyaç sahibi insan varsa, hak ettiği yardımları vereceğiz. İşsiz ve muhtaç her aileye aylık 700 lira vermeyi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli taahhüt etti. Bu da bizim şeref sözümüzdür."

'7 HAZİRAN TÜRK SİYASİ TARİHİNİN EN KESKİN DÖNEMECİ'

7 Haziran Genel Seçimlerinin Türk siyaset ve demokrasi tarihinin en kritik, en keskin dönemeci olduğunu vurgulayan Erbeyin, “Türkiye bir uçuruma doğru hızla sürüklenmektedir. Cumhuriyetimiz, milli birliğimiz tehlike altındadır. Demokrasimiz darmadağın edilmiş ve üniter yapımız tartışılmaktadır. Türkiye'nin en köklü partilerinden biri olan, 46 yıl önce kurulan partimizin iktidar zamanı gelmiştir. Milliyetçiliği ayaklar altına alanların seçim öncesinde milli duyguları istismar etmeleri bizim de milletimizin de gözünden kaçmamaktadır. İzledikleri politikalarda bir parça milli olmayı beceremeyenlerden, kendi saltanatları için milleti birbirine düşürenlerden, sözde çözüm adı altında Türkiye'yi teröristlerin oyun alanına çevirenlerden elbette hesap sorulacaktır. İçeride millete korku salıp dışarıda dut yemiş bülbüle dönenler, 7 Haziran’da millet iradesinden en ağır cevabı alacaklardır.” diye konuştu.

'EKONOMİMİZ İÇLER AÇISI BİR HAL ALMIŞTIR'

AK Parti’nin pembe tablolarına rağmen ekonominin halinin içler acısı olduğunu anlatan Erbeyin şunları kaydetti: “Ekonomimiz içler açısı bir hal almıştır. Ekonominin yaya kalmasının tek sorumlusu AKP zihniyetidir. Kendi saltanatları için milyarları harcamaktan çekinmeyenler, emekliye 100 lira zam yaparak kimi kandırmaktadır? AKP Hükümeti ve onun destekçileri istedikleri kadar pembe tablolar çizmeye çalışsınlar, milletin cebi gerçeğin ta kendisidir. Hükümetin pembe tabloları ve hülyalarının vatandaş nezdinde hiçbir anlamı ve değeri kalmamıştır. 7 Haziran seçimlerinde milletimiz bu hükümete ve zihniyete en ağır tokadı vuracaktır.”