Bizlere sahip çıktığınız için, bizlere yol arkadaşlığı yaptığınız için Rabbim hepinizden razı olsun. 30 Mart dünyanın tüm mazlum hakları için inşallah dünyaya verilmiş bir mesaj olsun. 

BALIKESİR KUVAY-İ MİLLİYE ATEŞİNİ YAKIYOR MUSUN?

30 Mart'ta Türkiye içindeki hainlere, gözü dönmüş düşmanlara çok büyük bir ders vereceksiniz. Türkiye'nin istikrarla büyüyen ekonomisine saldıranları sizler sandıkta püskürteceksiniz. Balıkesir ülkene sahip çıkıyor musun Balıkesir? Milli iradene, istiklaline sahip çıkıyor musun, Kuvay-i Milliye ateşini bir kez daha yakıyor musun Balıkesir? Yeniden istiklal mücadelesine hazır mısın Balıkesir? 30 Mart'ta Türkiye'nin partisine, AK Parti'ye mührü basıyor musun Balıkesir. Ama ben sizden bir şey istiyorum, şurada ne kaldı 30 gün, 30 gün kapı kapı dolaşmaya var mısınız? Duymayanlara duyduklarımızı anlatacağız. 

ABLALAR KAPILARINIZI ÇALABİLİR, ONLARA ŞUNLARI SÖYLEYİN: SİZ DE HİÇ ARLANMA YOK MU

Ha birileri bu arada kapılarınızı çalabilir. Ablalarmış, nasıl ablalarsa. Size gelip AK Parti'ye oy vermeyin diyorlarmış, onlara şunu deyin. Biz bu ülkede eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, tarımda yapılan reformları gördük, barajları gördük, adalette-emniyette atılan adımları gördük. Sadece Balıkesir'e yapılan 10 katrilyonluk yatırımı gördük. Onlara bunu söyleyin, sizde hiç arlanma yok mu, eğer siyaseten mücadele yapmak istiyorsanız partinizi kurup gelin deyin. Biz bu ülkede başımız örtülü diye okula gidemiyorduk, bu ülkede başı açık-başı örtülü bizi birbirimize düşürmek istediler, artık biz başörtülü olarak okullara, üniversitelere gidiyoruz, devlet dairelerinde çalışıyoruz. Siz ne istiyorsunuz, sizin hocanız 28 Şubat'ta başörtüsü için furuattasınız dedi. 

MENFAAT ŞEBEKELERİNE PRİM VERMEDİK

Kardeşlerim bizim inancımızda iki yüzlülük yok, biz omurgalıyız. Biz menfaat şebekelerine, müfterilere prim vermedik, vermeyeceğiz. Bizim bir Türkiye, millet, bayrak, vatan, tek devlet sevdamız var. Bununla bu yolda yürüyeceğiz. Ah benim kardeşlerim, biz sizlerle gurur duyuyoruz. Hamdolsun bütün zulümlere sabrettiniz ve sabreden zafere ulaşırmış ve zafer geldi. Siz Esmalar gibi bu yolda yürüdünüz. İnşallah Esma'nın şahsı manevisinde, o 17-18 yaşındaki yavrumuzun o şehadetindeki dik duruş neyse inşallah 30 Mart'ta sandıklardan siz öyle çıkacaksınız. Biz böyle yürüdük zalimlerin o tavırları karşısında. Ama biliniz zalimlerin ebedi kalacağı yer yaşasın cehennem ve alma mazlumun ahını çıkacak aheste aheste. İnşallah Türkiye güçlenecek, mazlumların ahı tutacak.

FUTBOLDA ŞAMPİYON, BELEDİYE KÜMEDE 

Balıkesir futbolda şampiyonluğa gidiyor fakat belediyecikte küme düştü. Balıkesirspor iyi gidiyor. Şimdi biz yasa çıkarttık, ne yasası, büyükşehir belediye yasası. Ya bu CHP, MHP karşı çıktı. Hele hele CHP aldı bunu Anayasa Mahkemesi'ne götürdü. Ya bunlar Balıkesir'e gelip ne anlatacaklar. Sevgili kardeşlerim bunlar belediyeciliği bilmez. 

BİZ FERHAT'IZ, SİZ ŞİRİN. BİZ ŞİRİN'E AŞIĞIZ

Bu kardeşiniz nereden geliyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan geliyor, ben kimden aldım CHP'den. İstanbul'da susuzluk, kirlilik, çöp dağları vardı. 94'ün İstanbul'u nasıldı, şimdi ne hale geldi, hepsini giderdik ve dağları deldik. 180 kilometre Istranca Dağları'ndan su getirdik. Eee biz Ferhat'ız, Şirin sizsiniz, Ferhat Şirin'e aşık. Aşk dağları deldirir dağları. Şu an bu süreç aynen devam ediyor, niye, bizim sevdamız var be, bizim bu millete sevdamız var. Biz bu milletin dertlisiyiz. Bizi deli divane yapan budur. 

CHP BELEDİYESİ YOLSUZLUKLAR BELEDİYESİ

Benden önce İstanbul'da CHP belediyesi vardı, yolsuzluklar belediyesiydi. İSKİ'de vardı, hapisten çıktı. Şimdi CHP genel müdür yolsuzluktan bahsediyor. Siz aynaya bakın aynaya. Geçmişiniz çok kirli. Şimdi birazdan size belge açıklayacağım, görünce çok şaşıracaksınız.

Kardeşlerim işte şimdi Balıkesir bizimle daha farklı girecek. Ayvalık'ta su yok, hadi neden çözemiyorsunuz su sorununu. Bakın Balıkesir merkezde de belediyede bizden yapılan ne varsa o var, MHP geldi, yapamadı. Altyapı da üstyapı da yatırım ister. Şu an Balıkesir Merkez bizim TOKİ'nin konutlarıyla gülüyor. Biz 10 katrilyon yatırım yaptık Balıkesir. Balıkesir'in tarihinde böyle bir yatırım yok. Bunu biz yaptık niye, çünkü kuvay-i milliye şehri burası.

BUGÜN BİR ZULMÜN, 28 ŞUBAT'IN YILDÖNÜMÜ...

Bugün yakın tarihimizdeki bir karanlık günün yıldönümünü yaşıyoruz. Bundan 17 yıl önce, 28 Şubat'ta seçilmiş bir hükümete postmodern bir darbe düzenlediler. Sizin seçtiğiniz hükümeti zorla uzaklaştırdılar. Memur kadrolarındaki kardeşlerimize ağır zulümler uyguladılar, üniversitedeki başörtülü kızlarımıza ağır işkenceler yaptılar, imam hatiplerin orta kısımlarını, meslek liselerini kapattılar, her türlü kutsallarımıza el uzattılar. Hatta birisi çıktı bin yıl sürecek dedi, 10 yıl sürmedi. 

ŞAHSIM İÇİN MUHTAR BİLE OLAMAZ DEDİLER, NE OLDU?

Şahsım için muhtar bile olamaz diyorlardı, şu an sizin Başbakanızınım. Başörtülü üniversite okuyamaz, doktor, hakim, savcı olamaz diyorlardı. Sen başörtülüsün, senden ancak kapıcı, hizmetkar olur diyorlardır. Ne oldu, şu an avukat da, doktor da oldu. Niye bu zulüm. Yazık değil mi bu ülkenin evlatlarına. Bu ayrılık niye, benim başörtülü bacım da başı açık bacım da birlikte yürüyor. 

PENSİLVANYA'DA KENDİ ÜLKESİNE TUZAKLAR KURAN ZAT...

Şu an Pensilvanya'da kendi ülkesine tuzak kuran zat da ülkesini arkadan hançerliyordu. Ne diyordu biliyor musunuz, beceremediniz artık bırakın diyordu, başörtüsü saldırısına furuattandır, yani takmayabilirsiniz diyordu. İnançtan dolayı başörtülü kızım takıyorsa neden karışıyorsun? Çünkü ondan evlat yok. Ailesinde, annede gördü. Eğitim öğretim anne karnında başlar, ailede devam eder, okulda gelişir. 

MİLLET İHANETİ UNUTMAZ

28 Şubat'ta bu paralel yapı darbecilere hoşgörü ödülü dağıtıyorlardı. Şimdi de 17 Aralık'ta, 5'li örgütle, medyayla, CHP ile beraber hareket ediyorlar. Telekulak hizmeti veriyorlar. Bugün ananas, rafineri üzerinden aynı medya ile iş tutuyor. Bu millet ihaneti unutmaz. Bu millet ihanetin hesabını sorar. İşte AK Parti ile bu hesap sorulacak. İşte bin yıl sürecek bu hesabı, inançlı kesimlere yapılan baskıları ortadan kaldırdık, milli irade önündeki vesayetleri ortadan kaldırdık, çetelerle mafyayla mücadele ettik, cuntayla mücadele ettik. Türkiye'nin urlarını tek tek ortadan kaldırdık. Üniversitede başörtü yasağını kaldırdık, 4+4+4'ü getirdik. Meslek liseleri, imam hatip liselerine uygulanan katsayıyı kaldırdık, şimdi herkes istediği üniversiteye giriyor. Neydi bu zulüm. 

DURSUNBEYLİ SARI HOCA'YI BİLİR MİSİNİZ?

Dursuneyli Sarı Hoca tren vagonlarında gizli gizli Kur'an öğretiliyordu, biliyor musunuz? Şimdi biz okullarda seçmeli olarak, Kur'an dersini, peygamberimizin hayatını koyduk. Biz şimdi Türksat 4'ü gönderdik uzaya. Ne oldu başörtüsüne mi takıldı. Siz bunu yaptınız da başörtüsü engel mi oldu. Neyi yaptınız da engel oldu? Helikopter yaptınız, uçak yaptınız da mı engel oldu? Biz bu toplumun yüzde 52'sini oluşturan kadın kardeşlerimizin bilgi ve hikmetle donanmasını istiyoruz. Okuma oranını yüzde 80'lere, 90'lara ulaştırdık. Cumhuriyet tarihinde yapılan okulların yarısından çoğunu biz yaptık. 

ÇIKMIŞ, KASETLE GİDEN GENEL BAŞKANLARI...

MHP'yi konuşmak lazım, merhum Ecevit'le 5 yıl kalması gerekiyorken 3.5 yılda bırakıp kaçtılar. Mesele öyle kolay değil, bunlar aciz, bunların yapabileceği iş değil. Bakıyorsun işte CHP'nin başındaki genel müdür aslında kaset genel müdürüdür. İşte paralel yapı geçmiş başkanına kasetle şantaj yaptı. Bize bu olayı söylediler, Ulaştırma Bakanlığı'na talimat verdim, yarım saatte müdahale ederek sosyal medyadan o görüntüleri ben kaldırdım. Halef-selef olduğu zat bana diyor ki o açıklasın. Hala onlara güven duyuyorsun. Eğer bu iş bizler tarafından yapılmış olsa neden kaldıralım, bırakalım devam etsin ya. Bizim böyle edep dışı bir uygulamaya tahammülümüz yok. Paralel yapı bunu yapıyor, CHP, MHP, BDP bundan geçinmeye çalışıyor.

Tek parti döneminde zulüm edenler, 27 Mayıs'ı yapanlar, 12 Eylül'ü yapanlar geçmişe karıştı, göçüp gittiler. 28 Şubat'ın dersini zaten 3 Kasım'da dersini verdiler.

BAKIN SİZE BİR VESİKA GÖSTERECEĞİM...

Bakın size tarihten bir vesika göstereceğim. Dün Burdur ve Uşak'ta da gösterdim. Medya bunu iyi takip etsin, bir kısım medya bunu yayınlamadı. Yayınlasanız da yayınlamasanız da tarih sizi affetmeyecek. Bu gazetenin adını verebilirim ama vermeyeceğim bu hassasiyetim. 27 Mayıs'ta darbe yapmışlar, merhum Menderes'i hapse atmışlar. Bakın ne diyor, çok enterasan. Menderes'in kasası yolsuzluk evrakı ve vesikalarla dolu diyor. Aynen bugünkü gibi. Haberin içinde merhum başbakan ile ilgili son derece edepsizce, hayasızca iddialar var. Darbe yapmışlar yetmemiş, hapse atmışlar yetmemiş, itibarını sıfırlamaya çalışıyorlar. Sonuç Menderes bizim gönlümüzde, yeri silinmez. Aynı gazete bugün de aynı manşeti atıyor. O gün Menderes'e yapılanları, bugün AK Parti'ye yapmaya çalışıyorlar. 

CHP GENEL MÜDÜRÜ, GRUP TOPLANTILARINDA SES KAYITLARI DİNLETEREK ANAYASA SUÇU İŞLİYOR

Şimdi bu CHP'nin genel başkanı grup toplantılarında ses kayıtları yayınlıyor kendine göre. Kardeşlerim çok aleni bir şekilde anayasa suçu işliyor, aynı zamanda çirkinleştikçe çirkinleşiyor. Kasetle genel başkan oldu. Bu zat SSK'ya genel müdürdü biliyorsunuz, bunun dönemini biliyorsunuzdur, hastanede kuyruklarda mıydık? Şafak vakti kuyruğa girer, numara alır, saati gelince güya tedavi olurduk. İlaç yazılır, hastane eczanesine giderdin, ilaçların yarısı var yarısı yok. Ve sefalet içerisinde sorar hasta, eczacı hanım diğer ilaçlar ne olacak, kusura bakmayın yok, eczaneden gidip satın alacaksınız. Ama ben SSK primi yatıyorum, neden vermiyorsunuz. İşte böyle. Şimdi istediğiniz hastanede tedavi olup, istediğiniz eczaneden ilaç almıyor musunuz? Dedim ki biz dertliyiz. Çünkü AK Parti iktidarı var.

BAKIN KANUNİ NE DİYOR, DİZİLERDEKİ DEĞİL HA!

Bakın Kanuni ne diyor ama dizilerde izlediğiniz değil ha, kadınlarla kucak kucak olan Kanuni değildir bizimkisi, at üzerinde ömrünü geçiren bir Kanuni'dir. "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" Yani Devlet-i Aliyeyi Osmaniye'yi halkın sağlığına feda ediyor, biz de öyleyiz. MR'lar, tomografiler anında, hemen yapılıyor. Şimdi yeni bir adım atacağız. Balıkesir'e dev bir şehir hastanesini yapacağız. 2016 sonuna açılışını yapacağız. 

BU CHP GENEL BAŞKANI DAVALARI KAYBETTİ

12 Mayıs 2011 tarihinde Balıkesir'e geldim. YGS ile ilgili CHP genel başkanı çok ağır iftiralarda bulundu, gençlerimizin aklını bulandırdı. Sonra ÖSYM genel başkanı buna dava açtı, 4 bin lira kazandı. Ben bundan da çok kazandım. Kılıçdaroğlu, pardon ismini vermemem lazımdı, çok kazandık, hibe edeceğiz. Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımıza da iftira attı, eline belgeler tutuşturmuşlar. Kayseri bu tazminatla sucuğa duydu. Şimdi eline ses kayıtları tutuşturdular. Bunlara utanma yok, yüzleri kızarmıyor. Bu CHP 27 Mayıs'a çanak tuttu, Menderes'i idama götürdü, 12 Eylül'e giden yolu açtı, 28 Şubat'ta yeri belliydi. Şimdi de aynı rolü oynuyor. Pensilvanya'daki hocaları montaj kaset veriyor, bunlar da bunu kullanıyor. MHP de buna destek veriyor. 

BENİM OĞLUMLA İLGİLİ İFTİRA ATMIŞLAR, SAVCILAR...

3 bine yakın kişinin telefonlarını dinlemişler, Selam Örgütü kurmuşlar, kendileri dışında ne kadar kişi varsa dinlemişler. Benim oğlumla ilgili de aynı iftirayı atmışlar. Sonra savcılar açıklama yaptı, oğlum da izinsiz dinlenmiş. İftira at izi kalsın, bunu yapmaya hakkın var mı? Ailelerin yıpratılması için bu yollara girilir mi ya. Sipariş üzerine de bunlar aynı şeyi yaptılar. En mahrem, en gizli görüntüleri yaydılar, dinlediler. Düşün beni dinliyor, Başbakan'ı. Bizim güvenli hatlarımız var, bunları dinlemişler. Biz uluslararası görüşmeler yaptık bunu dinlemişler, bunun hukuki, İslami yönü olmaz. 

EY PENSİLVANYA YÜREĞİN VARSA ÇIK VATANINA GEL

Ey Pensilvanya yüreğin varsa çık vatanına gel vatanına. Yoksa ananaslarla, tespihlerle bu iş yürümez. Doğrusu ben bilmiyordum, aldanmışım. O da bana kitaplar gönderiyor, oralarda bana methiyeler düzüyordu, tespihler bana da gönderiyordu ama maalesef durum böyle değilmiş, şimdi her şeyi anladım. Çünkü adaletin tecellisi için ne gerekiyorsa yapacağız. Türkiye'den kaçtın, gittin, şimdi ülkemi tehdit ediyorsun, ulusal güvenliği tehdit eden gayretler içerisindesin. Biz bu işin hesabını soracağız ama bu paralel yapının içindeki saf, temiz kardeşlerime sesleniyorum. Bu yapı çok kirli bir iş içerisindedir. Bu yapı, ülkesinin gizli bilgilerini yayan ihanetçi bir yapı içerisindedir. 

BAKIN KARDEŞLERİM, NİÇİN BÖYLE PATLADILAR, BİLİYOR MUSUNUZ?

Bakın kardeşlerim bunlar niçin böyle patladılar biliyor musunuz, dershaneler. Çünkü bunların buradan 1 milyon dolar geliri vardı. Bakın şu an yasa görüşülüyor, bizle kim kavga ediyor, CHP. Onlar şu an Pensilvanya'nın vekilleri olarak bizle mücadele ediyoruz. Gelin varın bu dershanelerden çocuklarınız çekin ve bunların okullarında okuyan çocuklarınız varsa alın, devletin okulu siz yeter. Ben 4 çocuğum da devlet okullarında okudular, başörtüsü yüzünden yurtdışında okudular. Geldiler, hizmet ediyorlar ülkelerine. Biz yıl sonunda gerekirse haftasonunda öğrencilerimize okullarımızda destek vereceğiz. Her ay atama olmaz, yılsonu. Bakınız haftasonundaki takviye dersleri ücretsiz, onları biz yapacağız. 

ONLARIN DERSHANELERİNE, OKULLARINA ÇOCUKLARINIZI GÖNDERMEYİN

Bunlara tavır koyun, bunların yayın organlarına da tavır koyun. Bunlarda yalan dolan var, dürüst haber bulamazsınız, maalesef her türlü yalan var. Bunlara dersi nasıl vereceksiniz, bunları boykot ederek. Sevgili peygamberimiz Miraç'tan indirip kamyonete bindirecek kadar ahlaksız yayın yapıyorlar. Şu hale bakın, böyle bir şey olur mu? Bunların inançlarımız, kutsallarımız noktasında nerede olduğunu görün. 30 Mart'ta sandıklar şu AK Parti'nin ampulüyle parlayınca farklı olacak.

ANKARA'DA BULVAR AÇTIK, BİZANS KOSTÜMÜ GİYMİŞLER...

İşte Gezi'de esnafın camını çerçevesini indirdiler, orada da beraberdiler. Ne yazdılar duvarlara "Zulüm 1453'te başladı" Şuna bakar mısınız, Fatih için neler diyorlar. Ankara'da 1071 Bulvarı açtık, birilerine rağmen, bunlar solcu, bunlar ateist. CHP lideri bunu sevgili gençler olarak görüyoruz, elinde molotof kokteyli olan gençler. Bizim sevgili gençlerimizin ellerinde molotof olmaz, iPad olur, defter olur, kitap olur. Hikmetlidir bunlar. CHP lideri bunu böyle tanımlıyor. O bulvarın adı 1071 Malazgirt Bulvarı. O Geziciler bir daha ortaya çıktı, vandallar. Bunlardan biri üzerine Bizans kostümü, tişörtü giymiş. Alparslan Bizanslılara karşı savaşıyor ya, yazıklar olsun. İşte bu eylemcilerin yanında CHP'liler var, avukatlığını da MHP yapıyor. Şu an paralel örgüt, bu Bizans yoldaşlarına arkadaşlık yapıyor. Şimdi kardeşlerim hepsi sizlerin malumu.

SOSYOLOG KADROSUNU ARTTIRDIK

Kalabalıktan birinin seslenmesi üzerine: Bizim sosyologlara ihtiyacımız var. Şöyle gel. Lütfi Bey, notlarını al. Bakan Bakanımız ne diyor. Sosyolog kadrosunu arttırdık. 

YÜREKLERİ DAYANMIYOR

Son 1 yıldır şehitler gelmiyor. Annelerin babaları yürekleri dağlanmıyor. 1 yıldır acı haberler almıyoruz. Bu kronik sorunlara çözümleri yakaladık. Türkiye zincirlerinden kurtuluyor, her alanda rekorlar kırıyor. 2013 sıkıntılarla doluydu. OECD kayıtlarına göre Türkiye büyüme kaydında ilk beşin içinde yer aldı. Bizim için yeterli değil, daha fazlası olması lazım. Bu MHP bu CHP yalan yanlış kampanyalar yapıyorlar. Havaalanından gelirken bir kadın çıktı otobüsün önüne, otobüsü durdurdum. “Başbakanım şu aydınlatma lambaları yeni takıldı ama seçimlerden sonra sökülecekmiş” dedi. Böyle şey olur mu?"