AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, "Ülkemiz başta ekonomi ve savunma sanayi olmak üzere her alanda güçlendikçe bizim memnun olduğumuz kadar bu durumdan memnun olmayan ve huzursuz olanlarda var" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Göksun'da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin büyüyen gücünden rahatsız olanların her türlü imkanı, AK Parti hükümetini engellemek ve Türkiye'nin bu yürüyüşünü durdurmak için denediklerini söyledi.

Her geçen gün büyüyen ve dünyada söz sahibi olan Türkiye'nin milletin kararlı duruşu ile sekteye uğramadan yürüyüşünü sürdüreceğini ifade eden Erkoç, şunları kaydetti:

"Göreceksiniz bu aziz milletimiz dünyada hak ettiği yere gelecektir. Nasıl ki ecdadımız üç kıtada 21 milyon metrekare toprakta adalet ve hakkaniyetle yönetim sergilemiş, huzur ve barış getirmişse inşallah bizde yeniden o günleri inşa edeceğiz. Biz dünyada huzur ve barış gelmesinden, adalet ve hakkaniyetin gelmesinden yanayız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bütün gayret ve çabamız bu yönde. Ülkemizin 10 yıl önceki durumunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Son günlerde yaşanan olaylar bizi daha da kamçılamakta ve geleceğe daha kararlı yürümemizi sağlamaktadır. Bu aziz milletin her şeyi gördüğüne ve bundan önce olduğu gibi bunda da en doğru karar vereceğine olan inancımız tamdır."

Erkoç, yeni dönemde yapacakları yatırımlarla Göksun'u başta yayla ve doğa turizmi alanında Türkiye'nin en önemli noktalarından biri haline getireceklerini kaydetti.

Göksun-Kahramanmaraş karayolunda yapımı devam eden tüneller ile viyadüklerin ulaşımda sağlayacağı kolaylıklara dikkati çeken Erkoç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Göksun bu yolla birlikte adeta merkezle iç içe olacak. Bu sayede özellikle yaz mevsiminde ilçede yayla turizminin canlanmasına vesile olacaktır. Bu özelliğinden dolayı başta turizm alanı olmak üzere birçok işadamımız burada yatırım yapmak için çalışmalar yapıyor. Başta Çukurova olmak üzere bölgemizdeki sıcak şehirler için Göksun yaz mevsiminin vazgeçilmez merkezi olacaktır. Bunun yanında yarım kalan yatırımlar ile yeni yatırımlar ve altyapı hizmetlerini hayata geçirerek, Göksun'un hızlı bir şekilde kalkınmasını sağlamak için çalışacağız. Ben 2014 yılının Göksun için yatırım yılı olacağına inanıyorum."

Son yıllarda Göksun'un dikkate değer ölçüde göç verdiğini ifade eden Erkoç, yapılacak yatırımlarla birlikte bu göçü tersine çevirmeyi ve Göksun'un göç alan bir ilçe olmasını sağlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.