AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, Türkiye'nin yıldızı olan bir Kahramanmaraş'ı özlediklerini, bunu gerçekleştirecek bilgi ve tecrübeye de sahip olduklarını söyledi.

Erkoç, vatandaş buluşmaları kapsamında Sakarya Caddesi'ndeki ziyaretinde, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, kent hakkındaki önerilerini dinledi.

Kent hakkındaki hayallerinin büyükşehir ile birlikte gerçeğe dönüşeceğini belirten Erkoç, şunları söyledi: "Artık büyükşehir olduk ve kurulacak ilgili daire başkanlığımız da bu konuda çalışmalar yapacak. Emin olun şehrimizdeki her insanımızın mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşaması için her türlü gayreti göstereceğiz. Yani bu şehirde yaşayan bir milyon 63 bin 500 insanımız inşallah daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha mutlu olacak."

Gaziantep ve Kayseri illerinden örnekler veren Erkoç, bu illerin büyükşehir nimetlerinden önemli ölçüde faydalandığına dikkati çekerek, "Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin yıldızı olacak bir şehir olarak düşlüyoruz. Herkesin gıpta ile seyrettiği bir Kahramanmaraş düşlüyoruz. Her tarafıyla yalnız merkeziyle değil ilçeleriyle ve köyleriyle beraber Türkiye'nin örnek aldığı, herkesin yaşamak istediği bir Kahramanmaraş düşlüyoruz. Bunun için de büyük projelerimiz var" ifadesini kullandı.

Erkoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle de basın mensuplarının gününü kutladı.

Zaman gözetmeden kentin tanıtımı için önemli görevi yerine getiren basın mensuplarının hiç bir zaman unutmadıklarını vurgulayan Erkoç, yaşamın her alanında gazetecilerle Kahramanmaraş'ı hak ettiği yere getirmek için birlikte çalışacaklarını sözlerine ekledi.

EDİTÖR: SEÇİM HABERLERİ NORMAL YORUMA KAPATILMIŞTIR. İSTEYEN OKUYUCULARIMIZ FACEBOOK YORUMU YAZABİLİR.