Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Fatih Mehmet Erkoç için karşılama programı düzenlendi.

Ankara'dan Kahramanmaraş'a kara yolu ile gelen Erkoç, kent girişinde uzun araç konvoyuyla karşılandı. Yoğunluk nedeniyle kendisine bekleyen vatandaşların yanına güçlükle ulaşan Erkoç, parti otobüsüne çıkarak kısa bir konuşma yaptı.

Erkoç, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen karşılama töreninde ise Kahramanmaraşlı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Her zaman bu sorumluluğunun idrakinde olduğunu vurgulayan Erkoç, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki bu kutsal yola ve büyük davaya başımızı koyduk. Bayram havasında birçok kardeşimizin katılımıyla bir yerel yönetim süreci başladı. Gerçekten tüm siyasi partilere örnek bir süreç oldu. Kimse kimsenin kalbini kırmadan AK Parti'ye yakışır bir şekilde bu günlere geldik. Allah'a şükrediyorum ki büyük medeniyetin, kadim şehrinin belediye başkan adaylığını Başbakanımız bize tebliğ etti, kendisine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz."

Adaylık sürecinde kendisine destek veren AK Parti ailesi ve vatandaşlara teşekkür eden Erkoç, sorumluluğunun büyük olduğunu hatırlattı.

- "Çılgın ve hayal bile edilemeyen projelerle karşınıza çıkacağız"

Kentin sürekli çevre illerle mukayese edildiğini anımsatan Erkoç, "Köklü bir tarihimiz var. İnşallah bu yeni yapıyla Kahramanmaraş'ta çılgın ve hayal bile edilemeyen projelerle karşınıza çıkacağız. Partimizi kurduğumuz günden beri hep büyük işler hayal ettik. Herkesi dinleyeceğiz. Kahramanmaraş'ı Kahramanmaraşlılarla hayal edeceğiz. Sadece kendi hayallerimizle değil, sizlerin fikirlerini alarak beraberce yürüyeceğiz" diye konuştu.

Erkoç, bütün ilçelerle omuz omuza verip hizmet bayrağını en yükseklere taşıyacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise Erkoç'a "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.