AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ve İl Başkanı Mehmet Eken ile birlikte Elbistan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Erkoç, burada yaptığı konuşmada, adaylığının açıklandığı günden bu yana gösterilen ilgiye teşekkür etti.

12 yıldır teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yaptığını ve her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu belirten Erkoç, şunları kaydetti: "Her zaman Elbistan'a geldik. İlçenin sorun ve problemlerini dinledik. Elbistan, Kahramanmaraş'ın gurur duyduğu, Türkiye'nin önemli medeniyet merkezlerinden biridir. Elbistan'da büyük bir enerji ve potansiyel var. Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisine üretimiyle büyük destek vermektedir."

Büyükşehir yasasının kendilerini birlikte hareket etmeye ve düşünmeye dönüştürdüğünü dile getiren Erkoç, bunun büyük bir dönüşüm olduğunu, enerjilerini hep birlikte ve tek havuzda kullanılması gerektiğini, böylelikle de Kahramanmaraş'ın büyük bir ivme kazanacağını belirtti.

Kahramanmaraş'ın Türkiye'nin incisi olması için hep birlikte omuz omuza vereceklerini vurgulayan Erkoç, "Daha sık bir araya gelip, birlikte istişare edeceğiz. Elbistan'a hizmet etmenin gururunu yaşayacağız. Adaylığımızın açıklanması sürecinde partimizin değişik kademelerinde hizmet eden herkes bize çok büyük destek verdiler. Bizim bu görevi alabilmemiz için herkes büyük emek sarf etti. Bizim yönetim anlayışımızda ili bir bütün olarak düşüneceğiz. İlin her noktasındaki yaşanabilirlik seviyesini en yükseğe çıkartacağız. Hep birlikte kalkınacağız. Göreve geldiğimiz zaman bir il merkezinde olması gereken ne varsa, Elbistan'da ve diğer ilçelerimizde olacaktır. Elbistan'ı projelerimizle gelecek yüzyıllara taşıyacağız. Bundan sonra hep birlikteyiz. Hep birlikte planlama yapacağız. Hep birlikte düşünüp, amacımıza birlikte koşacağız" dedi.

Erkoç, Kahramanmaraş'ın ilçelerinin ve beldelerin sorun ve problemlerini bildiklerini, oluşturulacak çok güçlü ve tecrübeli kadrolarla yeni oluşacak büyükşehir belediyesini vatandaşın hizmetinize sunacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ise 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca da seçimlerin partilerin bayramı olduğunu belirterek, "Bizlerde bayram hazırlığımızı en iyi şekilde yapıyoruz. Büyükşehir belediye başkan adayımızı ve diğer ilçe belediye başkan adaylarımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.