AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, "Herkesin yaşamak isteyeceği bir şehri hep birlikte oluşturacağız" dedi.

Erkoç, AK Parti Genel Merkezi'nin, Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay'ı belirlemesinin ardından, bugün Trabzon Caddesi ile Yeni Hükümet Caddesi'nde vatandaş ve esnaflarla buluştu.

“Büyük dönüşüm başlıyor” parolasıyla Kahramanmaraş'ta yeni bir döneme start vermek için yola çıktıkların dile getiren Erkoç, kentsel dönüşümde, ulaşımda, turizmde, sporda ve sosyal belediyecilik noktasında birbirinden önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

2023 yılını hayal eden Türkiye'de Kahramanmaraş'ın da yıldız haline gelen bir şehir konumuna yükseleceğini vurgulayan Erkoç, şunları söyledi: "Kahramanmaraş milli mücadelenin ilk meşalesini yakan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin adeta temel taşlarından olan bir şehir. Tarihi şanla ve şerefle dolu olan Kahramanmaraşımız da artık yeni bir dönem başlıyor. Bizim nezdimizde zaten bünyesinde taşıdığı zenginliklerle büyüklüğünü ispatlayan şehrimiz, 30 Mart'tan sonra resmi olarak da büyükşehir hakkını elde ediyor. İşte bizler de bu şehri büyükşehre yakışır büyük projelerle tanıştırmak için yola çıktık."

Gerek kentsel dönüşümde, gerek turizmde gerekse de sosyal belediyecilikte birbirinden önemli projelerle Kahramanmaraş'ı daha yaşanılabilir bir kent haline getireceklerine dikkat çeken Erkoç, "Herkesin yaşamak isteyeceği bir şehri hep birlikte oluşturacağız" dedi.

Kendilerine yöneltilen tebrikleri kabul eden Mahçiçek ve Okay da uyum içerisinde Kahramanmaraş'a hizmet edeceklerini ifade etti.