AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç'un uzman ekibiyle hazırladığı projeleri kamuoyuna açıklayacağı bildirildi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erkoç'un uzman ekibiyle birlikte hazırladığı Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri kamuoyuna açıklayacağı, projelerin sadece kent geneline değil insanların da gönüllerine hitap edeceği belirtildi.

"Büyük dönüşüm başlıyor" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Erkoç, Çarşamba akşamı Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde düzenlenecek programla merakla beklenen projelerini Kahramanmaraşlılara açıklayacağı bildirildi.

Görüşlerine yer verilen Erkoç, Kahramanmaraş'ın Türkiye'nin 2023 vizyonunda hak ettiği noktada yer alması için gece-gündüz çalıştıklarını ve 30 Mart'ın ardından kahraman şehri, çılgın projelerle buluşturacaklarını belirterek, "İstiklal mücadelemizde en ön safta yer alan Kahramanmaraşımızı, istikbal mücadelesinde de yıldızlaştıracak projelerle geliyoruz" dedi.

Kahramanmaraş sevdasını daha çocuk yaşlardan itibaren yüreğinde taşıdığını dile getiren Erkoç, şunları kaydetti:

"Bizim tek derdimiz var. O da bu millete hizmet etmek. Bizler bu aşkla büyüdük, bugünlere geldik. Tek gayemiz bu güzel şehre ve onun kahraman insanlarına daha yaşanılabilir bir şehir hazırlamak. Projelerimiz büyük, projelerimiz heyecan uyandıracak türden. Çünkü biz, 'Bizim kudretimizin ulaştığı yerlere onların hayalleri bile ulaşamaz' diyen ve adını taşımaktan gurur duyduğum Fatih Sultan Mehmet Han'dan ilham alıyoruz. Çünkü biz hayalleri gerçeğe dönüştüren Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürüyoruz."

Erkoç, kent halkını Çarşamba akşamı projelerini açıklayacağı, Mehmet Akif Kültür Merkezi'ne davet etti.