MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Dere Pazarı esnaflarını ziyaret etti.

Esnafa hayırlı işler dileyen Akgemci; alışveriş yapan vatandaşlara da hal hatır sorarak destek istedi.

“Artık yeter, söz bizde. Değişimden yanayız, desteğimiz size hocam” diyen esnaflara Akgemci; “Destekleriniz kat kat hizmet olarak dönecek” dedi.

Yerel yönetimin şikâyetlerini dikkate almadığından yakından esnaflar; “Kahramanmaraşlının bunca zaman verdiği desteği, gösterdiği iyi niyeti suiistimal ettiler. İşte pazarın hali, gün boyu burada çalışıyoruz” diye dert yandılar.

Akgemci; “Biz sizler için hizmete talip olduk. Bizim sizden tek isteğimiz size hizmet fırsatını bizlere tanıyın. Belediyecilik nasıl yapılırmış, göreceksiniz. Tek sizlere hak ettiğiniz en üst seviyede hizmeti sunarak, karşılığında alacağımız dualarınızdır.

İnşallah Yönetimi aldığımızda, sizlere daha hijyen ve modern ortamlarda satış yapma imkanı sunacağız. Hem sizler rahat edeceksiniz hem de vatandaşımız kendisine yakışır güzel bir ortamda alış veriş yapmanın keyfini yaşayacak. Dahası işlerinizi geliştirmeniz anlamında projeler üreterek öncülük edeceğiz.” dedi.

Büyükşehir bütçesinin işin uzmanına verilmesi gerektiğinin önemle altını çizen Akgemci; “Bundan sonra yeni bir dönem başlıyor. Büyükşehir yasası ile yönetileceğiz. Büyükşehir bütçesi sizlerin ödediği gelir vergilerinden ayrılan payla oluşuyor. Emanetinizi güvenli ve deneyimli ellere teslim edin ki; sizlere düşlediğiniz hizmet gelsin.

Ben bu işin uzmanıyım Yeminli Mali Müşavir ve Serbest Denetçiyim. Diğer Yandan ben Selçuk Üniversitesi'nde 80 bin nüfusluk bir yerde bu bütçenin üç katını idare ettim. Mesleğimde gelebilecek en iyi yere geldim.

Şimdi sıra memleketime hizmette. Bütün bilgi ve deneyimlerimle hemşehrilerime hizmet ederek, hep birlikte el ele vererek Kahramanmaraş'ımızı 5 yılda marka şehir yapacağız.

Bütün vatandaşlarımızı kucaklayan, yaşama hakları olan modern belediyecilik anlayışı ile yüz ağartan yüz projeyle insanımıza layık olduğu hizmeti sunacağız” diye konuştu.

Gezisi sırasında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akgemci, çocuklarla da sohbet ederek; “Yavrularımızın geleceğine ışık tutmak bizlerin vazifesi. Doğdukları yerde doymaları için elimizden gelen çalışmayı yapıp, onlara yaşanası bir şehir bırakmalıyız” dedi.