CNN Türk'te yayınlanan Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu "Aykırı Sorular" programına konuk olan Etyen Mahçupyan, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olacağını düşündüğünü ifade ederek, "Oy vereceğim" dedi.

Enver Aysever'in, "Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Elbette" diye yanıt veren Mahçupyan, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına adaylığını koyması durumunda seçimi ilk turda kazanacağına inandığını söyledi. Aysever'in, "Sizin adayınız Erdoğan mı? Erdoğan'a oy verecek misiniz?" sorusuna ise, "Evet benim adayım da Erdoğan, oy vereceğim" dedi.

ZAMAN'DAN NEDEN AYRILDI?
 
Kısa bir süre önce Zaman gazetesi ile yollarını ayıran Etyen Mahçupyan, belirli bir tansiyon birikmesinden dolayı yaşananların kaçınılmaz hale geldiğini belirtti. Köşe yazılarının 3'ten 1'e düşürülmesinin de bu süreç ile ilgili olduğunun altını çizen Mahçupyan, bunu normal karşıladığını belirtti.
 
Mahçupyan, Zaman gazetesi ile yollarının nasıl ayrıldığı konusundaki soruya ise şu yanıtı verdi:
 
"Bir gazetede diğer yazarlar aynı, tek bir yazar farklı bir görüşe sahip ise bunun rahatsızlık vermemesi mümkün değil. Ben de bunun farkındaydım. Yazılarım 3'ten 1'e inince durum bunu getirdi." dedi.