Kahramanmaraş belediyesi hizmetinde geçirdiği 30 yıllık tecrübe ve birikimini kentin sorunlarının çözümü noktasında kullanmak isteyen Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Yiğitoğlu Galericiler sitesini ziyaret ederek esnafla fikir alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmalarını ekibiyle birlikte hızlı bir şekilde sürdüren Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Yiğitoğlu bölgesinde basmadık alan, ziyaret etmedik yer bırakmıyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde galericiler sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Galericiler site ziyaretini Site Başkanı Mehmet Demir'i ziyaret ederek başlayan Yiğitoğlu esnafların genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Site Başkanı Demir ise Yiğitoğlu'na Galericiler Sitesi esnaf ziyaretinde eşlik etti. Esnafları tek tek gezerek onlarla sohbet eden Yiğitoğlu Belediye Başkanı olması durumunda kente uygulanacak projelerle ilgili bilgiler verdi.

Onikişubat'ın modern kentleşmesinde kendilerinin de emeği olduğunu, Kahramanmaraş Belediyesindeki İmar Müdürlüğü döneminde Onikişubat bölgesini ilmek ilmek işlediklerini hatırlatan Yiğitoğlu; “Tecrübemiz ve birikimimiz hizmette büyük önem taşıyacaktır. Biz proje üretmeyi ve uygulamayı biliyoruz. Allah'ın izniyle başkan olsak yarın çalışmaya başlarız çünkü biz bu işleri yabancı değiliz. Baktığınız zaman Onikişubat ilçe Belediyesinin yeri bile hazır değil. Yıllardır belediyeciliğin içerisinde yoğrulmuş bir insan olarak iki ay içerisinde tüm ekibiyle birlikte bir belediyeyi hizmet etmeye hazır hale getirebiliriz. Bu bilgi birikimine ve donanıma sahibiz” dedi.

Site esnafı tarafından oldukça sıcak karşılanan Yiğitoğlu, Galericiler sitesinin bulunduğu bölgenin arka taraflarına kentsel dönüşüm uygulayarak şehrin Kayseri girişini daha da modern hale getireceğiz. Şimdiden takip ettiğimiz kadarıyla ulaştırma bakanlığı tarafından ihale edilen fakat müteahhitler arasındaki şikâyet sonucu mahkemeye taşınan köprülü kavşaklarımız tamamlandığında ilçemiz mükemmel bir hal alacaktır.

Yeni kurulan ilçenin her şeye ihtiyacı vardır ve biz bu ihtiyaçları planlayıp kadem kademe ayakları sağlam yere basarak hizmet edilen bir yer haline getireceğiz” dedi.