Kahramanmaraş'a gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma şahin dondurma kesti, güldü, eğlendi. Kimse Şahin'e Helete'ye verdiğiniz söz ne oldu? diye sormadı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ziyaret ettiği Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde dondurma kesti. Kahramanmaraş'a gelen Fatma Şahin'e Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de eşlik etti. Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Alpedo markasıyla hazırlanan dondurmayı kesen Fatma Şahin ve Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

Kahramanmaraş ziyaretini sosyal medya hesabından "Bugün ikinci ziyaretimiz de komşumuz #Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık. Bizleri misafir eden Kahramanmaraş Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan'a teşekkürler.." diye duyuran Şahin keyifli anlar geçirdi.

Helete'den aldığı Göksu suyuyla Gaziantep'in 100 yıllık su sorununu çözen Başkan Şahin'in keyfi yerinde görünüyordu. Fatma Şahin, Göksu'nun Gaziantep'e verilmesi karşılığında Helete'ye verdiği vaadlerle ilgili açıklamada bulunmazken kimse de "Helete'ye verdiğiniz sözleri tutacak mısınız?" diye sormadı.

Haber46 olarak biz bir defa daha soralım. "Sayın Başkan, Helete'ye verdiğiniz sözleri tutacak mısınız? Sözlerinizi ne zaman yerine getireceksiniz?"