Önceki gün MÜSİAD Genel Merkezi tarafından görevinden el çektiren Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ünal Çimen’in, yönetim kurulu adına basın kuruluşlarına attığı maili kendisinin yazıp gönderdiği ortaya çıktı. 

Yaklaşık 6 ay önce çatlak vermeye başlayan Genç MÜİSAD Kahramanmaraş şubesinde sular hala durulmuyor. Kurumun ismini kullanarak bir çok gezi, bir çok organizasyon yapan Çimen’in, el çektirildiği günden bu yana yaptığı skandal olaylar dizesine bir yenisi daha eklendi. MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun Ünal Çimen’in görevinden el çektirdiği ile alakalalı basın kuruluşlarına gönderdiği mail sonrası şok bir gerçek ortaya çıktı. Çimen’in Genç MÜİSİAD’a ait mail, sosyal medya hesaplarını kendi yönettiği, yönetim kurulu adına atılan maili’de kendinin attığı ortaya çıktı. Bu şok gerçeği ise istifa ettiği öne sürülen ve ismini vermek istemeyen bir yönetim kurulu üyesi Haber 46’ya anlattı.
Yapılan açıklamada: “2019 yılından bu yana yönetim kurulu üyesiyim. Geçtiğimiz günlerde Ünal Çimen bizden istifa etmemizi istedi. 3-4 kişilik bir grup istifasını verdi, ancak biz istifamızı vermedik. MÜSİAD’I seviyoruz ve böyle bir karalama lekesi olan kişilerle de kesinlikle bir bağlantımız olamaz. Gönderdikleri maile bizimde fotoğraflarımızı ekleyerek, açıklamanın sonuna Genç MÜSİAD 2019 Yönetim Kurulu yazılmış. Bununla ilgili şikayetçi olacağız. Yönetim ekibi 10 kişilik bir gruptan oluşur ve Ünal Çimen’in yanında sadece yönetim kadrosundan 4 kişi yer alıyor. Geriye kalan 6 kişi MÜSİAD’dan istifa vermediği gibi ihraçta edilmedi. Bize göre bunca yıl çatısında barındığı MÜSİAD’a ihanet etmiştir. Bundan sonra yapacağı her açıklamada karşısında bizi bulacaktır”