Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'a gelişiyle ilgili bir mesaj yayınladı:

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat KILIÇ Kahramanmaraş'ı yeniden hayal etmek sloganı ile başlattığımız Çalıştaylarımız çerçevesinde; Gençlik ve Spor alanın dada, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri, Spor adamları, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve ilgili kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilecek, bir dizi temel atma ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelmektedir.
           Kahramanmaraş Sporumuzun  PTT 1. Lige çıkması ile büyük bir sevinç yaşamaktayız. Bu sevinci bize yaşatan Kahramanmaraş Sporcularına Yöneticilerine ve takımı Türkiye'mizin neresinde olursa olsun yalnız bırakmayan taraftarlarına kalbi duygunlarımızla teşekkür ediyoruz.
         Gençlerimize çok önemli hizmetler verecek olan gençlik merkezinin temel atma töreni 09 Mayıs Saat 11.15 de 12 Şubat Stadyumunun yan tarafında gerçekleştirilecektir. Bu önemli temel atma törenine tüm halkımız davetlidir.
        Ayrıca Saim ÇOTUR Spor Tesislerinin için de bulunan  2500 kişilik Kapalı Spor Salonununda temel atma töreni  gerçekleştirilecektir. Üniversitemizin Kampus alanında yapımı devam eden 1000 Kişilik Öğrenci yurdu ve Belediyemizin yapmış olduğu Spor Salonununda son incelemeleri  yapılarak ayrıca Üniversitemizin spor tesisinin açılışı gercekleştirilecektir.
9 Mayıs 2013 Perşembe günü Saat 09.30 da yeni müjdelerle gelecek olan Sayın Bakanımızı sabırsızlıkla beklemekteyiz.