SALDIRIYI LANETLİYORUM'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da yaşanan bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı: “Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik, bu akşam saatlerinde gerçekleyen terör saldırısını lanetliyorum. Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçler, milletimizin dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacak; Türkiye Cumhuriyetimiz ve tüm vatandaşlarımız, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır.”

'AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR'
MHP Lideri Devlet Bahçeli, saldırıya sert tepki gösterdi: “Bu olağanüstü durum açıkça düşmanlık ve barbarlıktır. Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ankara’daki bombalı saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Bu canavarlığı yapanlarla birlikte arkasında duran karanlık cephenin teşhis ve deşifresinin yapılarak hak ettikleri cezayı almalarını bekliyorum.”  

'ACIMASIZ SALDIRIYI KINIYORUM'
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Twitter adresinden Ankara'daki patlamaya ilişkin açıklama yaptı: "Ankara'daki acımasız saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum." 

hürrieyt