Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları, Muğla'da yapılan 13-14 yaş Grekoromen ve Serbest Güreş Grup Şampiyonası'nda birincilik ve ikincilik elde etti.

    19-22 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcularından Zeki Batuhan Yılmaz, 73 kilogramda grekoromen dalında birincilikle döndü. 53 kilogramda mindere çıkan Cem Yılmaz da Serbest Güreş müsabakaları sonrasında 3. oldu. Derece alan Zeki Batuhan Yılmaz ve Cem Yılmaz 24-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Düzce’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

    Başarılarından dolayı Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Antrenörü Remzi Kurt ile sporcuları kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kulübümüz yönetici ve hocaları ile sporcularımıza olan güvenimizin tam olduğunu her ortamda dile getirmiştim. Bugün sporcularımız güvenimizi bir kez daha kanıtlayarak, derecelerle ilimize dönme başarısını gösterdi. Bu başarılarından dolayı kulüp yöneticilerimizi, hocamızı ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.