AK Parti Afşin Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven, "Afşin bugün bir tarih yazıyor. Milli iradeye sahip çıkmanın, mazluma sahip çıkmanın, hizmete sahip çıkmanın tarihini yazıyor" dedi.

Güven, partisinin Afşin Belediyesi önünde yapılan mitingde, alanda toplanan coşkulu kalabalığın kendisine hayatının en anlamlı günlerinden birini yaşattığını söyledi.

Yerel seçimlerin Türkiye başta olmak üzere Afşin için de hayırlı olmasını dileyen Güven, şunları söyledi: "Afşin bugün bir tarih yazıyor. Milli iradeye sahip çıkmanın, mazluma sahip çıkmanın ve hizmete sahip çıkmanın tarihini yazıyor. Afşin mertliğin, kadirşinaslığın, yiğitliğin, zulme ve zalime karşı duruşun bölgemizde önderi olmuştur. İstismarcılara ve yüzünde maske olanlara asla itibar etmemiştir. Zalime asla boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Siyaset ahlakla yapılır. Siyasetin tek limanı ahlaktır. Siyaset ilkelerle yapılır. Planla, projeyle yapılır. Siyaset,  yalanla, dolanla, iftirayla yapılmaz. Tehditle, şantajla yapılmaz."

Güven, kendisinin plan ve projelerini anlatarak aday olduğunu, diğer adayların ise anlatacak hayallerinin olmadığını ileri sürerek, "Bunların Afşin için hayalleri yok , Afşin'le gönül bağları yok. Hizmet etmek akıllarının ucundan bile geçmez. Çünkü bunların cambazı komşu ilçelerdir" ifadesini kullandı.

"Ben kazanamazsam Afşin ne olursa olsun" mantığının kimseye fayda getirmeyeceğini, vatandaşında oylarını bu bilinçle atmasını isteyen Güven, "Biz gücümüzü Rabbimizden alıyoruz, sizlerden alıyoruz. Tek muradımız sizin gönlünüze girebilmek. Biz çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Gelin bu güzel ilçeyi, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için el ele çalışalım. Projeler hazır, hayata geçirelim. Gelişen Türkiye'nin tüm avantaj ve imkanlarını, Afşinimize kazandırarak geleceğimizi şekillendirelim" diye konuştu.

Mitinge, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, partililer katıldı.