AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, "Genel başkanın ve başbakanın belirlenmesi hususunu bir kriz gibi göstermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacak ve yine avuçlarını yalayacaklardır" dedi.

Güvenç, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinin Türkiye'nin sigortası konumunda olduğunu ve girmiş olduğu her seçimden oy oranını artırarak çıktığını belirtti.

Halkın verdiği güvene her zaman büyük bir ciddiyetle sahip çıktıklarını anlatan Güvenç, bundan sonrada aynı hassasiyetle hareket edeceklerini ifade etti.

Güvenç, şunları kaydetti:

"Türkiye, eski Türkiye değil. 12 yıldan bu yana izlenen politikayla her alanda değişen, büyüyen ve gelişen bir ortamdayız. Türkiye'nin istikrarlı adımlarla büyümesini, 2023 vizyonuna ve 2071 hedefine ulaşmasını hazmedemeyenler, Türkiye'nin istikrarına ve istikbaline engel olmak isteyenler dün olduğu gibi bugün de var, yarın da var olacak. Bu bedbahtlar son günlerde sahnede yeniden yerlerini almıştır. Ancak şunun çok iyi bilinmesi gerekir. Milletimiz, bu aktörlere bundan önce nasıl prim vermediyse bundan sonra da vermeyecektir. Halkımızın AK Parti'ye olan desteği ve güveni bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Genel Başkanın ve Başbakanın belirlenmesi hususunu bir kriz gibi göstermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacak ve yine avuçlarını yalayacaklardır."

Güvenç, başbakanını köşke büyük bir teveccühle gönderen milletin AK Parti'nin yeni genel başkanını ve başbakanını da aynı teveccühle belirleyeceğini anlattı.