Hafta sonu mesaisinde hemşerileriyle buluşan Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Orman Bölge Müdürü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ile ilk olarak Arı Yetiştiriciler Birliğini ziyarat ederek burada üreticilerin sorun ve taleplerini dinledi. 
Daha sonra, geçtiğimiz günlerde çatısı yanan Serin Tepe Erkek Öğrenci Yurdu'nu, ziyaret ederek incelemelerde bulunan Celalettin Güvenç, yurt yetkililerinden yangın ile ilgili bilgili aldı. Geçtiğimiz günlerde yurdun çatısının yanmasının ardından sosyal medyada kamuoyunu yanıltan paylaşımlarla ilgili olarak yapılan provakasyona tepki gösterdi. Sosyal medyada çeşitli hesaplardan Serin Tepe Erkek Öğrenci Yurdunun fotoğraflarını paylaşılarak yurdun Askeri Birliklerin tank atışı sonucunda yanmış gibi lanse edildiğine dikkat çeken İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç, vatandaşları provokasyonlara karşı dikkatli olunması hususunda uyardı. Yurdun hamiyet perver vatandaşların desteğiyle yeniden inşa edilmeye başlandığına dikkat çeken Celalettin Güvenç, halkı yanıltmaya yönelik bu tür provakasyon ve yalanların hiç kimseye fayda getirmeyeceğinin altını çizdi. 
Ziyaretleri kapsamında Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikasında sendika üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celallettin Güvenç, burada işçilerin sorunlarını dinleyerek 64. Hükümetin Eylem Planını anlattı. Eylem planında yer alan projeleri anlatan Komisyon Başkanı Güvenç, plan içinde yer alan, en önemli hususların başında gelen asgari ücret zammının uygulanmasıyla birlikte çalışanların rahat bir nefes alacağını belirtti.
Kahramanmaraş temasları kapsamında Memur-Sen Şube Başkanlığında sendika üyeleriyle sohbet eden Milletvekili Güvenç, kentin sorunlarını dinleyerek çeşitli notlar aldı.
Kent merkezindeki ziyaretlerin ardından Andırın ilçesine geçen Celalettin Güvenç, burada AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. 
İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı
Danışma Meclisi Toplantısında bir konuşma yapan Celalettin Güvenç, 1 Kasım Genel Seçimlerinde elde edilen seçim sonuçlarının önemine değinerek, AK Parti'ye büyük destek veren Kahramanmaraşlı hemşehrilerini bir kez daha teşekkür etti. Hükümetin, AK Parti'ye gösterilen bu teveccühü karşılıksız bırakmayarak, Kahramanmaraş'a Bakan ve Komisyon Başkanlığı düzeyinde çok önemli temsil görevleri verdiğini belirterek, "Verilen bu temsillerle Kahramanmaraş'a hizmet noktasında önümüzdeki dönemde çok önemli çalışmalara imza atılacak. Bunu halkımız ilerleyen süreçte gözle görülür bir şekilde hissedecek" dedi.