Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili adayı Dr. Çetin Arık, mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret eden Arık, hastane personeli ve hastalardan destek istedi. Eski mesai arkadaşlarını karşılarında gören hastane çalışanları ve hastalar, Arık’a başarı dileklerini ileterek, “Sizi sağlık Bakanı olarak görmek istiyoruz” dedi.

CHP milletvekili adayı bir dönem çalıştığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sadi Tacettinoğlu’nu makamında ziyaret eden Arık, daha sonra hastane çalışanlarını ve hastaları ziyaret ederek destek istedi. Arık’a en büyük destek hastanede çalışan taşeron firma işçilerinden geldi. Taşeron firma işçileriyle görüşen Arık, “Biz bu kölelik düzenini kaldıracağız. Aradan aracıyı çıkartıp çalışanların güvenceli işe kavuşmalarını sağlayacağız. Sizlerde bu seçimde kendiniz için, geleceğiniz için, çocuklarınızın geleceği için oy verin” dedi.

Kendisi de kadın doğum uzmanı olan Arık, yakın alaka gösteren eski mesai arkadaşlarına, “Artık ben bıraktım, bundan sonra hasta yoğunluğunuz daha da artacak” dedi. Hastane çalışanları ise bir dönem Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Başhekim yardımcısı olarak görev yapan Arık’ın başarılı bir hekim olduğunu ifade ederek, “Sizi Sağlık Bakanı olarak görmek istiyoruz” dedi. Mesai arkadaşlarının iyi dilekleri için teşekkür eden Arık, “O zaman bizi Kayseri’den güçlü göndermeniz gerekiyor. CHP iktidarında yaşanacak bir Türkiye sözü veriyoruz.” dedi.