Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan, 2019 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen TBB Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş için büyük bir kazanım olacağını söyledi.

30 Kasım Cuma günü kente gelecek olan Hayrettin Güngör için karşılamaya tüm herkesi davet eden Tufan, şehrin yakaladığı ivmenin daha da yükseleceğini söyledi. Hayrettin Güngör’ün yaptığı işler ile büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Tufan: “ Türkiye AK Parti hükümetlerinin belediyecilik anlayışı ile adeta çağ atladı. Belediye demek sadece çöpün alındığı kaldırımın yapıldığı bir yer iken şu anda belediyeler her bir bireyin gönlüne değerek onların doğumdan ölüme kadar yanlarında olmaya başladı. Bu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı. Kahramanmaraş için ülke siyaseti için diğer şansımız ise yine şehrimizden çıkan isim AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dır. Cumhurbaşkanımızın A Takımında olan Mahir Ünal ayrıca ülke siyaseti içinde önemli birisidir. Yani liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’a  ayrı bir önem verdiğinin göstergesidir” dedi
YERELDE ÇOK BAŞARILI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında belediyecilikte yaptığı başarıya dikkat çeken Tufan şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımızın 1994 yılındaki belediyecilik başarısının  yereldeki, Kahramanmaraş’ta ki ismi de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör olacak. Çünkü kendisi Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri. Yani bugün İzmir Büyükşehir Belediyesinin de, Şırnak Belediyesinin de Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesine de kendisi hakim. Yani şehir için büyük bir kazanım. Bana da görev verilmesi halinde Hayrettin Güngör ile birlikte çalışmaktan onur duyacağım müstesna bir kişilik olduğunu belirtmek isterim. Şehrimizin kazanımı için hayırlı olsun dileklerimi sunarken tüm hemşerilerimi karşılama programına davet ediyorum. Böyle bir adayla belediyecilikte de çağ atlayacağıma inancım tamdır”