Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün bu gün yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısında ekibine son şeklini vereceği bilgileri alındı. Alınan bilgiye göre Güngör bu gün bazı daire başkanları ve müdürleri görevden alarak yerlerine yeni isimler getirecek.

Seçimin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen henüz ekibini tamamlayamayan Hayrettin Güngör'ün bu hafta içinde gidecekleri ve kalacakları tamamen belirleyeceği ve bazı isimleri görevden alacağı konuşuluyor. Başkan Güngör'ün bazı daire başkanları ile çok sayıda müdürü görevden alacağı ve yerlerine atamalar yapacağı konuşuluyor. Güngör'ün konuyla ilgili kararını bu gün saat 14:00'de yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısı'nda açıklaması bekleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Teşkilat Yapılanmasında da değişikliğe giden Hayrettin Güngör'ün bu gün bazı müdürlükleri farklı daire başkanlıklarına bağlaması bekleniyor. Daire Başkanlıkları ve Müdürlükleri azaltan Hayrettin Güngör daha derli toplu bir idari yapılanma hedefliyor.

Bu arada bazı Daire Başkanı ve müdürlerin masalarını topladığı ve görevden alınmayı bekledikleri bilgileri alınıyor. Herkesin gözü öğleden sonra yapılacak Meclis toplantısında.

Detayları aktarmaya devam edeceğiz.