Kahramanmaraş'ta günlerdir Ali Öztunç hakkında çıkan iddialar neticesinde Ali Öztunç geçtiğimiz gün basın açıklaması yapmıştı.

Hakkında çıkan 'Maraş Olaylarını kaşıyor' iddialarına çok sert şekilde yanıt veren Ali Öztunç o Ak Parti Milletvekiline 24 saat süre verdiğini belirtmişti.

Ali Öztunç Milletvekilinin kardeşi iftira atıyor, eğer o milletvekili kardeşini susturmazsa gereğini ben yapacağım demişti. Aradan fazla bir zaman geçmeden suç duyurusunda bulunan Ali Öztunç'u Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör aradı.

İşte Ali Öztunç'un sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama: 

Bugünkü açıklamalarımın ardından AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Hayrettin Güngör şahsımı arayarak bana iftira atanlara ilişkin üzüntüsünü dile getirdi. Şehrimizin birlik ve beraberliği için her ikimizde elimizden geleni yapma konusunda mutabakata vardık. Seçim kampanyası boyunca provakasyon yapanlara karşı birlikte mücadele edeceğiz. Sayın Güngör’e nezaketi nedeniyle teşekkür ediyorun. provokatörleri, fitne fesat tohumu ekmeye Çalışanları Allah’a ve milletimizin taktirine havale ediyorum.