HDP ülkeyi yeniden karıştırmak için sosyal medyadan bir etkinlik başlattı. Geçtiğimiz günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun twitlerini silen Twitter'da #CizreVahsetBodrumları etiketiyle etkinlik başlatan HDP'liler halkı tahrik ediyorlar. 

Hendek olayları sırasında Cizre'de 177 kişinin katledildiğini iddia eden HDP'liler adeta Türkiye Cumhuriyeti devletine, askerimize ve polisimize kin kustu. Öldürülen teröristleri şehit olarak gösteren HDP'liler intikam yeminleri ediyorlar.

Hendek olaylarında Cizre'de güvenlik güçlerimiz 78 gün boyunca teröristleri temizlemek için mücadele etmiş, 25 kahraman polisimiz ve askerimiz teröristlerin kahpe tuzakları sonucu şehit olmuştu. Cizre'de 78 günde 675 terörist öldürülürken 100'den fazla hendek ve barikat kaldırılmıştı.

Cizre'de askerimize ve polisimize saldıran hainlerden biri de Canşêr Jiyan adlı kod adlı terörist Mahsum Biriman'dı. Mahsum Biriman HDP'li belediyeye ait çöp kamyonuyla polis kontrol noktasına bombalı saldırıda bulunmuş ve 14 polisimizi şehit etmişti. Bu terörist için de "Doğup büyüdüğü topraklarda uygulanan vahşeti kabul etmeyen ve Cizre direnişinde fedai eylem yapan Canşêr Jiyan arkadaşı saygı ve minnetle." ifadeleri kullanıldı.  PKK’lı Mahsum Biriman, Cudi Dağı’nda Mehmetçik tarafından öldürülmüştü.

Terörist Canşêr Jiyan

HDP TEŞKİLATLARI KİN KUSTU!

Twitter'da açılan başlık alrında çok sayıda HDP hesabından da twit atıldığı görülürken atılan tüm twitlerde halk isyana davet edildi. İntikam yemini edilen mesajlarda "Asla Kardeş değiliz" ifadeleri kullanıldı. 

TWİTTER SİLMİYOR

HDP ve PKK önderliğinde başlatılan bu iğrenç etkinlik twitter kurallarına aykırı olmasına rağmen silinmiyor ve tüm mesajların korunması sağlanıyor. #CizreVahsetBodrumları başlığı alıında ırkçılık, terörizme övgü, Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk Milletine düşmanlık, savaş ilanı olmasına rağmen twitter bu alçakça mesajlara ses çıkarmıyor.

Bu arada yazılan mesajlara çok sayıda vatandaşın da tepki göstererek askerimizi ve polisimizi savunan mesajlar yazdıkları görüldü. 

Sosyal Medyada Etiketimiz #TeroristeAfYok