AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükumetin milletin huzurunun temini için, Türkiye'nin istikrar ve güvenliği için kendilerini ortaya koyduklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Küçükçamurlu köyünü ziyaret eden Aydın, burada yaptığı konuşmada, istikrarın devam için vatandaşlara seçimde önemli görevin düştüğünü söyledi.

AK Parti iktidarından önceki hükumetlerin yapamadığı sosyal devlet icraatlarını bu gün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın tek başına yerine getirdiğine dikkat çeken Aydın, "Bu ülkede sadece aileler, onların sorunları ve sosyal işler ile ilgilenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı var. Bu bakanlık, yaşlıya yaşlılık maaşı, engellilerimize kademesine göre engelli ve bakım maaşı, yaşlı ve bakıma muhtaç hastalarımıza evde bakım hizmeti ve bakım maaşı ile daha birçok konuda maaş ve hizmet veriyor. Değerli hemşerilerim AK Parti iktidarından önceki hükumetler ekonomik gücü olmadığı için bunların hiç birini yapamıyordu. Çünkü bu ülkenin bütçesinin büyük bir bölümü belli güçlerin cebine gidiyordu. Ülkenin tekrar o günlere dönmesine fırsat vermemek gerekiyor" ifadesini kullandı.