AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, “Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldan beri bu ülkeye Başbakanlık yapan büyük emekler veren, bölgemizde çığır açan ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıran büyük bir liderdir” dedi.

Doğan, partisinin Göksun'da düzenlemiş olduğu İftar Programında yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın hizmetlerini Cumhurbaşkanlığında da devam ettirmesi için ilk turda Çankaya Köşküne gönderme azim ve kararlılığı içinde olduklarını söyledi.

Bunun içinde Ramazan ayının bereketinden istifade etmeye çalıştıklarını belirten Doğan, şunları kaydetti:

“Değerli AK Parti ailesi, bildiğiniz gibi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Biz AK Parti olarak, Türkiye sınırlarını aşan, dünyadaki mazlum ve Müslüman milletlerin sesi soluğu olmuş büyük lider Recep Tayyip Erdoğan'ı aday gösterdik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda Çankaya Köşküne göndermek için “İftardan Sahura Kadar” sloganı ile bir program çerçevesinde teşkilat mensuplarımızla beraber azimle çalışıyoruz. Bu kapsamda bu gün de Göksun ilçemizde siz değerli vatandaşlarımızla beraberiz. Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda bitirmek için sizlerden bir kez daha destek istiyoruz.”

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Başkanı Av. Metin Doğan, İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, parti yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri iftardan sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Ramazanlarını kutladılar.