MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "AKP iktidarı 12 yıldır vatandaşın sorunlarını hep gözardı etti. Kendilerine verilen yetkiyi şahsi çıkar ve menfaatleri için kullandılar” dedi.

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Gökhan Şahin ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında Orduzu Mahalle Muhtarlığı, semt pazarı ve esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Şahin, burada yaptığı konuşmada, iktidarı eleştirdi. Hükümetin vatandaşın sorunlarını göz ardı ettiğini söyleyen Şahin, “12 yıldır sorunlar hep göz ardı edildi. Kendilerine verilen yetkiyi şahsi çıkar ve menfaatleri için kullandılar. Menfaat çevrelerine gösterdikleri ilgi ve alakayı bir türlü vatandaşa yansıtmadılar. Kendi menfaatleri için yaptıkları yolsuzluk ve hırsızlıkları artık kendilerinin ağzından öğreniyoruz. Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara BB Başkanı Melih Gökçek arasındaki son günlerde yaşanan tartışmayla hem toplumsal ahlakı nasıl çökerttiklerini kendi simalarından ve bulundukları camia içerisindeki kirlilikten hem de bunların ‘dava dava’ diye söyledikleri ve arkalarına sığındıkları görüşün hırsızlık ve rant çetelerini beslemekten hemde bölücüye destek olmaktan başka bir davalarının olmadığını görüyoruz. Cenabı Allah'ın izniyle necip milletimiz AKP iktidarına 7 Haziran 2015 tarihinde dur diyecek ve en büyük dersi verecektir” diye konuştu.

Şahin, 7 Haziran genel seçimlerinde donanımlı, güçlü, milletin hizmetini gelerek yolsuzluğa, yoksulluğa ve talana ‘hayır’ diyeceğini vurguladı.