Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde CHP’nin itici gücünün gençler olacağını ifade etti.

Seyhan Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Güven Boğa, partili gençlerle birlikte CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut’u ziyaret edip başarı dileklerini iletti. Ziyarette Seyhan Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri hakkında bilgiler aktaran Boğa, Adana’nın bir kültür kenti haline gelmesi için çaba gösterdiklerini söyledi. Özellikle kentteki gençlerin kültürel etkinliklere katılımını sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Boğa, İl Başkanı Bulut’a 1968’deki gençlik hareketine tanıklık eden Adanalı gazeteci Yüksel Hançerli’nin çektiği çok özel fotoğraflardan oluşan 'İstanbul 1968' adlı kitabı armağan etti.

Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerine hazırlandığını ifade eden İl Başkanı Burhanettin Bulut ise ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i gençlere emanet ederek gençlerin ülkenin geleceği için ne kadar önemli olduğunu açık bir şekilde vurguladığını kaydeden Bulut, "Cumhuriyet kazanımlarının iktidar eliyle birer birer yitirilmeye başlandığı günümüzde CHP olarak gençlerimize daha çok sahip çıkacağız. Gençlerin aktif siyasette daha fazla yer almasını sağlayacak, Cumhuriyeti gençlerimizle birlikte yükseltip yaşatacağız." dedi.