Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı İmdat Tufan, seçilmesi durumunda "inşaat ve imarımızın önündeki tüm prosedürleri kaldırarak talep ve istekleri çok hızlı bir şekilde sonuçlandıracağız" dedi.

Ak Parti'den Onikişubat Belediye Başkan adayı olmak için aday adaylığı başvurusu yapan işadamı İmdat Tufan seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Tufan seçim kapsamında ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları hakkında Haber46'ya bilgi veren Ak Parti aday adayı İmdat Tufan "Ekonomik olarak sanayi ve ticaretin,inşaat ve imarın önündeki tüm prosedürleri kaldıracaklarını, talep ve istekleri çok hızlı bir şekilde sonuçlandırarak iş adamlarının önündeki bürokratik engelleri kaldıracaklarını ve iş adamlarını yatırıma teşvik edeceklerini" söyledi.

"Tarım ve hayvancılığı geliştirmek ve göçün önüne geçmek için tarım ve hayvancılık yapmak isteyenlere desteklemenin yanında, maaş ve sigorta destekleri de vereceklerini" söyleyen İmdat Tufan "İlçemizde tarım ve hayvancılığımızı geliştirerek kendi ürettiğimiz tarım ve hayvansal ürünleri şehrimize yeter hale getirecek, kendi kendimize yeter bir konuma kavuşacağız . Tüketim fazlasını satarak ihracatımıza katkıda bulunacağız. Ülke ekonomimize katma değer sağlayacağız" diye konuştu.

EXPO 2023'Ü DOĞRU KULLANACAĞIZ

Expo 2023'ün Onikişubat ilçesinde yapılacak olmasıyla ilgili görüşlerini de aktaran Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı İmdat Tufan "Expo 2023 Kahramanmaraşımız için önemli bir tanıtım aracı olacaktır. Bu program kapsamında şehrimize gelecek turistlere şehrinizin tüm değerlerini tanıtmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Sağlık kaplıca turizmi , yayla turizmi, Başkonuş yaylası, Döngel mağaraları , Tekir Yeşilgöz doğal parkı, Yavşan Yaylası Doğa Koruma Alanı en güzel şekilde tanıtılacaktır. Tarhana, ceviz, dondurma, biber, bakırcılık, çelik sanayi , kuyumculuk sektörü , tekstil gibi şehrimizin değerlerini hakettikleri şekilde tanıtacağız. Dünyaya açılan bir kapı olarak Expo 2023'ü en iyi şekilde planlayıp organize edeceğiz. Onikişubat'ı Doğu Akdeniz'in turizm cenneti yapacağız" dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ

Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare içinde olacaklarını da ifade eden Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı İmdat Tufan şunları söyledi:

"Sivil toplum örgüleriyle; iç içe, yan yana, omuz omuza sürekli istişare halinde bulunacağız. Sivil Toplum Kuruluşlarının şehrimiz  adına yapacakları katkı ve fikirlerini alarak uygulanabilir hale getirip yerinde çözüm üreterek uygulayacağız . Bir kişi her şeyi bilemez bilmesi mümkün değildir. Belediyecilik bir ekip işidir ve biz ekibimizi liyakatli kişilerden oluşturarak en iyi sonuca ulaşmak için çalışacağız . Fikri olan herkesi dinleyecek medyamızın firkir ve önerilerini önemseyecek katkılarını alacağız. Hep birlikte Onikişubat olacağız hep birlikte Kahramanmaraş olacağız. Kendi kendimizi yöneteceğiz ve en iyi sonuca hep birlikte ulaşacağız. Bir sonraki seçimi kazanmak için boş işlerle uğraşmayacağız. Doğru, yapılması gereken işleri yaptığımız zaman zaten halkın teveccühüne layık olup doğal olarak tekrar kazanacağız . Kişi odaklı değil insan odaklı çalışacağız. Bizden sonra gelen kardeşlerimizin önünü açarak koltuk makam ve mevkili tutkunu olup ne olursa olsun burda kalacağız mantığıyla hareket etmeden hakkıyla yaşayacağız yaşadığımız her anı. Bu hal ve davranışlarımız bize doğal olarak başarı getirecektir. Kalkınırken tasarruf edeceğiz yaptığımız tasarrufları yatırma dönüştüreceğiz."